Aankoop

Succesvol aankopen van woningen en / of appartementen

U heeft belangstelling in een nieuwe woning en u zoekt een betrouwbare partner voor advies en overleg. Maak het u gemakkelijk en neem uw eigen “VR-Makelaar” mee. Als verkoper is het gebruikelijk om een eigen makelaar in de arm te nemen. Waarom dan niet als koper? Als koper wilt u toch graag dat er aan u een eerlijk en objectief beeld wordt geschetst over de werkelijke waarde van uw mogelijk nieuwe woning. VR Makelaars helpt bij de aankoop.

Aankoop is maatwerk en in overleg met u zorgen we voor een passend pakket voor een zorgeloze aankoop; vanaf de eerste bezichtiging tot en met het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Zo bieden wij u onder meer:

  • ondersteuning tijdens het zoeken
  • inzicht in de reële waarde van de woning
  • inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, bestemmingsplan e.d.
  • een professionele wijze van bieden/onderhandelen
  • de behartiging van ùw belang als koper
  • een correcte afwikkeling, opleveringsinspectie en overdracht

Een aankoopmakelaar ontzorgt, bespaart tijd en informeert u over de eventuele risico’s bij een woning. Ons streven is dat we onszelf voor u terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Bovenstaande lijst is uiteraard maar een selectie.

Bel of mail ons voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

We keken elkaar aan en zeiden; dit is ons droomhuis!
– VR Makelaars regelde alles”

We werden goed geadviseerd!
– Zowel bij verkoop als aankoop”