Financiering

Evenals het vinden van een woning is het afsluiten van de juiste hypotheek en belangrijke beslissing in een mensenleven. Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek of een meeneem-hypotheek, laat u eerlijk en objectief voorlichten over al uw mogelijkheden. Een hypotheek dient zich aan te passen aan uw persoonlijke levensstijl, uw financiële mogelijkheden en uw toekomstplannen. Dat maakt het kiezen van de juiste hypotheek zo belangrijk.

De hoogte van de door u te verkrijgen hypotheek hangt af van diverse aspecten, waaronder het (gezamenlijk) inkomen, het persoonlijk vermogen (of overwaarde in de huidige woning) en uw persoonlijke omstandigheden. Door onze samenwerking met diverse hypotheekverstrekkers kunnen zij samen met u de verschillende hypotheekvormen, rentetarieven en de voorwaarden die passen bij uw specifieke situatie bekijken.

De hypotheekadviseur van de diverse hypotheekverstrekkers zal op basis van een persoonlijk gesprek een beeld vormen van uw persoonlijke omstandigheden, levensstijl, getroffen (oudedags-) voorzieningen en uw uitgavenpatroon voor wat betreft bv. hobby’s of sporten. Op basis van deze en andere gegevens wordt een persoonlijk afgemeten, onafhankelijk advies gegeven dat kan dienen als een solide basis onder de door u te nemen beslissingen. Voor een vrijblijvend hypotheekadvies kunt u met ons contact opnemen.

Vrijblijvende waardebepaling

Wenst u een correcte, realistische verkoopwaarde te kennen van uw woning, appartement of bouwgrond?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij zijn u hierbij graag van dienst!