Verzekering

Baronie Verzekeringen
BVBA Uitbreidingsstraat 2 bus 1
2387 Baarle-Hertog
Tel.: +32 (0) 147 56 179
E-mail: info@baronieverzekeringen.be
Website: www.baronieverzekeringen.be

Baronie Verzekeringen is elke dag bezig met de ingewikkelde regels en wetten die verband houden met uw privé- en professionele leven. Onze kennis en ervaring helpen u om de juiste keuzes tussen verzekeringen en verzekeraars te maken. Wij leggen het ruime aanbod aan verzekeringen overzichtelijk aan u uit. Als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon zijn wij de ideale partner om u hierin te begeleiden, ook bij toekomstige veranderingen in uw leven. Bij Baronie Verzekeringen bent u welkom voor een persoonlijk adviesgesprek over verzekeringen, bij ons op kantoor of bij u thuis. Gemak, vertrouwen en zekerheid zijn onze kernwoorden. Heeft u onverhoopt schade? Wij zullen er alles aan doen om dit met u en de maatschappij op te lossen. Baronie Verzekeringen is er voor zowel particulier als bedrijfsleven.

Huurders

Gaat u een pand huren in België dan bent u verplicht het pand te verzekeren tegen huurdersaansprakelijkheid. Neemt u hiervoor contact op met Baronie Verzekeringen.

Kopers

Heeft u onroerend goed in België gekocht? Dan wilt u uw eigendom beschermen en eventuele risico’s afdekken door het verzekeren van het pand. Ook hiervoor kunt u bij Baronie Verzekeringen terecht.

Particulier en ondernemer kunnen bij Baronie Verzekeringen ook terecht voor verzekeringen omtrent wonen, zorg en gezin, leven en uitvaart, inkomen, personeel, rechtsbijstand, voertuigen en (zakelijke) reizen.

Vrijblijvende waardebepaling

Wenst u een correcte, realistische verkoopwaarde te kennen van uw woning, appartement of bouwgrond?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij zijn u hierbij graag van dienst!