Aankoop

Op naar een succesvolle koop!

De woningmarkt is voortdurend in beweging. Bij een aankoop is snel handelen vaak gewenst, maar soms is een pas op de plaats nodig. Achter een mooie gevel kan een tophuis schuil gaan, maar soms openbaart zich een onverwacht probleem of gebrek. Zaken als bestemmingsplan, kadastrale gegevens, bouwkundige staat, milieuaspecten en de bodemgesteldheid zijn van groot belang.

Onderhandelen is een vak. Ons vak! Doordat woningen aan- en verkopen onze dagelijkse bezigheid is, weten wij als geen ander hoe dit spel gespeeld moet worden. Samen bepalen we de onderhandelingsstrategie: vragen ze te veel? Zijn er veel kapers op de kust? Wil je er snel in? Allemaal zaken die bij de onderhandeling van belang zijn.

Ook de contractuele afhandeling dient zodanig professioneel te verlopen dat rekening wordt gehouden met alle van belang zijnde zaken en de gemaakte afspraken op de juiste wijze in de koopakte worden opgenomen.

Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is de begeleiding door één van onze makelaars wenselijk en vaak noodzakelijk. Of het nu gaat om het volledige aankooptraject, de aankoop van een woning die u reeds op het oog heeft of juist om die ene ‘gouden tip’, onze makelaars hebben alles in huis om op uw wensen in te spelen.

Voor een afspraak over onze bemiddeling bij de aankoop van uw nieuwe woning, neemt u contact op met ons kantoor.

We keken elkaar aan en zeiden; dit is ons droomhuis!
– VR Makelaars regelde alles”

We werden goed geadviseerd!
– Zowel bij verkoop als aankoop”