Over ons

VR Makelaars. Vastgoed in de grensstreek.

VR Makelaars is erkend bij het Beroeps Instituut van Vastgoed Makelaars (B.I.V.) te Brussel onder nummer 50.10.19. Tevens zijn wij aangesloten bij de Beroepsvereniging van Vastgoedmakelaars onder nummer: CA 388 (C.I.B: Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen).

Voor onze Nederlandse activiteiten zijn wij aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk VastgoedPRO.
Omdat de koop of verkoop van een woning of bedrijfspand voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u te allen tijde adviseren over de bijzonderheden die het kopen en verkopen van een pand in een grensgemeente met zich meebrengt. Onze werkwijze komen wij graag geheel vrijblijvend met u bespreken.

Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons kantoor midden in het centrum van Baarle-Hertog, waar u zich op de hoogte kunt stellen van het actuele aanbod middels een grote vitrinepresentatie en persoonlijk advies.

Wat klanten vinden

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We doen daarom ons uiterste best je te helpen, zowel bij de aankoop als de verkoop van je woning. Nieuwsgierig? Lees meer over ons op funda.nl of check onze experts.

funda_logo

Arnoud van Rooij
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar,
BIV 501019

Maarten Geerts
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar,
BIV 513801

Robin Baeten
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar,
BIV 514266

We keken elkaar aan en zeiden; dit is ons droomhuis!
– VR Makelaars regelde alles”

We werden goed geadviseerd!
– Zowel bij verkoop als aankoop”