Steenweg op Baarle-Hertog 85, Turnhout

€ 250.000

2 slaapkamers
122 ㎡
788 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
F
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
788 ㎡
Woonoppervlakte
122 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1958
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
896 kWh/m²
Bestemming terrein
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Net over de grens gelegen vrijstaande woning met aan de achterzijde een vrij uitzicht over landerijen, een vrijstaande stenen garage en een aangelegde op het westen gesitueerde tuin. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een entree, royale woonkamer, dichte eetkeuken, kelder, 2 slaapkamers, bureau en de badkamer.

Begane grond
De begane grond is voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De hal/entree is verder voorzien van de meterkast (4 groepen) en biedt toegang tot de woonkamer, de dichte keuken en via de vaste trapopgang de eerste verdieping.

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 33 m² en is voorzien van een sierschouw met olie gestookte kachel en een sierschouw. Vanuit de woonkamer is de dichte keuken te bereiken.

De dichte eetkeuken van circa 12 m² beschikt over een eenvoudig keukenblok met rvs-spoelbak, aansluiting vaatwasser, aansluiting gaskoken en de geiser. Tevens is via de keuken de kelder en de veranda bereikbaar.

De kelder van circa 8 m² heeft een stahoogte van circa 1.90 m.

De veranda van circa 13 m² mag vanwege de vele raampartijen met recht licht genoemd worden en biedt toegang tot het toilet en de achtertuin.

Het toilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer en met stucwerk afgewerkte wanden. Door middel van de ruime overloop zijn de 2 slaapkamers, het bureau en de badkamer te bereiken.

De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 16 m² en zijn voorzien van een vinyl vloer en met stucwerk afgewerkte wanden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een dakkapel en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een tv-aansluiting.

Het bureau van circa 3 m² is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een laminaatvloer en met stucwerk afgewerkte wanden.

De badkamer beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, vaste wastafel met spiegel en planchet en de wasmachineaansluiting.

Tuin
De woning beschikt over een aangelegde tuin gelegen rondom de woning. De voortuin is voorzien van bestrating, gazon en vaste groene beplanting en fontein, grind, verlichting en de oprit met parkeergelegenheid en toegang tot de garage.

De zonnige op het westen gesitueerde achtertuin is voorzien van bestrating, terras, gazon, vaste groene beplanting, watertappunt, de vrijstaande garage een eigen achterom met toegang tot het fietspad ‘Bels lijntje’.

De royale vrijstaande garage van circa 60 m² is voorzien van een stalen kantelpoort en elektra.

Algemeen
• Net over de grens gelegen vrijstaande woning met aan de achterzijde een vrij uitzicht over landerijen, een vrijstaande stenen garage en een aangelegde op het westen gesitueerde tuin.
• Aan de achterzijde toegang tot het fietspad ‘Bels lijntje’.
• De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte 788 m². Inhoud woning circa 460 m³. Woonoppervlakte circa 122 m².
• Bouwjaar: 1958.
• EPC-label F (score 896 kWh/m²).
• Als u deze woning binnen de 5 jaar grondig renoveert dat het EPC label aanzienlijk verbetert, dan kunt u hiervoor vanaf 2021 een premie krijgen. Zie https://www.energiesparen.be/epc-labelpremie voor meer informatie.
• De woning moet binnen 5 jaar vanaf de authentieke akte het minimale energieprestatieniveau label D halen en een nieuw EPC moet opgemaakt worden om dit aan te tonen.
• Stbk verg.: Vg. Stbk bestem.: WgLk. Dagv.: Gmo. Voorkoopr.: Gvkr. Verkavelingsverg.: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie