Nonnenbos 22, Ravels

€ 399.000

4 slaapkamers
188 ㎡
645 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
645 ㎡
Woonoppervlakte
188 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2024
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Droomt u ervan om uw eigen prachtige vrijstaande woning tot leven te brengen omringd met veel groen? Dan kunt u deze unieke kans niet aan u voorbij laten gaan!

Een compleet nieuw gebouwde vrijstaande woning met inpandige garage gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie. De woning is voorzien van een voor- en een op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. Er zijn een viertal (slaap)kamers en twee badkamers aanwezig. De woning beschikt verder over een fraaie entree, royale L-vormige woonkamer met open keuken, wasruimte, inpandige garage en de techniek ruimte.

Begane grond
Hal/entree met garderobe nis, toiletruimte en betonnen trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot een bureau/slaapkamer en de woonkamer.

De L-vormige woonkamer met open keuken van ca. 60m² en heeft aan de achterzijde een drietal dubbele openslaande deuren, die niet alleen overvloedig veel daglicht doorlaten maar ook het buiten naar binnen halen.

De open keuken presenteert een royaal eiland met mogelijkheid voor een grote kastenwand. De keuken is nog naar eigen inzicht in te richten.

De begane grond is verder voorzien van een ruime extra kamer aan de voorzijde. Deze kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Deze kamer zou eenvoudig als slaapkamer kunnen dienen waardoor er, met de slaapkamers op de eerste verdieping erbij geteld, 4 slaapkamers in de woning ontstaan. Of creëer hier een heerlijk thuiswerk plek, of liever een speelkamer voor de kinderen.

Daarnaast is er nog een wasruimte aanwezig met de aansluitingen voor het witgoed. Ook deze praktische, nog naar eigen inzicht, af te werken ruimte is via de open keuken te bereiken maar ook via een eigen entree aan de achterzijde.

De inpandige garage van ca. 20m² is voorzien van een elektrische garagepoort, de aansluitingen ten behoeve van de meterkast en de vloerverwarming.

Eerste verdieping
Middels de betonnen trap is de overloop op de 1e verdieping te bereiken.

In de grootste slaapkamer van ca. 17m² zijn dubbele openslaande deuren geplaatst met toegang tot een dakterras. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht aan de achterzijde. De 2e en 3e slaapkamer hebben een oppervlakte van ca. 13m² en 10m².

De eerste badkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt voldoende ruime biedt voor een ligbad en een dubbele vaste wastafel. De aan de voorzijde gelegen tweede badkamer biedt voldoende ruimte voor een inloopdouche en een vaste wastafel.
In de techniek ruimte vinden we de mogelijkheid voor het plaatsen van de installaties terug van de warmtepomp, de warmte terugwin-unit en boiler.

Buitengebeuren
Deze unieke woning is omringd door een nog gedeeltelijk zelf aan te leggen tuin, met mogelijkheid voor een oprit met parkeerplaatsen voor diverse auto’s. Vanwege de breedte en de ligging van de tuin kunt u vrijwel de gehele dag genieten van de zon. De tuin is reeds gedeeltelijk aangelegd met diverse terrassen en een houten overkapping, maar ook nog naar eigen smaak en inzicht in te richten.

Algemeen
• De woning beschikt volledig over kunststof kozijnen met triple glas
• E Peil E17
• Perceelopp. 645m² Inh. ca. 675m³ Woonopp. ca. 188m²
• Bouwjaar: 2024
• De woning wordt casco opgeleverd
• Een belangrijke stap is al gezet, de bouwvergunning is goedgekeurd en de bouw is reeds aangevangen, waardoor u direct kunt beginnen met het afwerken en inrichten van uw droomwoning. Maar wat dit object zo uniek maakt is dat u toch nog veel keuzevrijheid heeft over de gehele binnen afwerking. Naar uw wens; een werkplek aan huis. Of kiest u bijvoorbeeld toch voor levensbestendig wonen? Het is allen mogelijk!
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Vv
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie