Dorpsstraat 37, Ulicoten

€ 965

2 slaapkamers
90 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woonoppervlakte
90 ㎡
Bouwjaar
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
kWh/m²

Omschrijving

Goed onderhouden twee onder één kap woning gelegen in het centrum van Ulicoten. De woning is voorzien van een achtertuin met houten tuinhuis en eigen achterom.

Indeling
Begane grond
Door middel van een voorportaal met meterkast is de hal/entree te bereiken. Zowel het voorportaal als de hal/entree zijn voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en met spuitwerk afgewerkte plafonds. Vanuit de hal/entree is de woonkamer en door middel van de trapopgang de eerste verdieping bereikbaar.

De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 34 m² en zijn voorzien van een laminaat vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en met spuitwerk afgewerkte plafonds. De woonkamer is verder voorzien van een trapkast met elektra, de thermostaat en een schuifpui met toegang tot achtertuin. Tevens is het tussenportaal bereikbaar met toegang tot de achtertuin en het toilet.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over een net keukenblok met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser-aansluiting.

Via de achter-entree heeft u toegang tot het geheel betegelde toilet welke beschikt over een vrij hangende closetpot, een fonteintje en ventilatie.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop, voorzien van vloerbedekking, met stucwerk afgewerkte wanden en met spuitwerk afgewerkt plafond, zijn de 2 slaapkamers, de badkamer en middels een vlizotrap de tweede verdieping toegankelijk.

De twee slaapkamers zijn beiden voorzien van vloerbedekking, met stucwerk afgewerkte wanden en gespoten plafonds. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 17 m² en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning is circa 13 m². Beiden slaapkamers zijn verder voorzien van een tv-aansluiting.

De royale badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, vaste wastafel met spiegel en planchet, een tweede vrij hangend toilet, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en ventilatie.

Tweede verdieping
Door middel van een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. De bergzolder heeft een oppervlakte van circa 32 m² en beschikt over de opstelling van de cv-combiketel (2010, Nefit HR)

Tuin
De woning beschikt over een op het zuidwesten gelegen achtertuin welke gedeeltelijk is bestraat en verder voorzien van een terras, gazon, vaste groene beplanting, een houten tuinhuisje en een eigen achterom.

Algemeen
• De woonoppervlakte bedraagt circa 90 m², overige inpandige ruimte circa 32 m² en de inhoud circa 380 m³.De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
• Huisdieren enkel toegestaan met toestemming.
• Energielabel G.
• Huurperiode minimaal 1 jaar.
• Huurwaarborg 2 maanden huur.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie