Willem Alexanderstraat 21, Baarle-Nassau

€ 489.000

4 slaapkamers
137 ㎡
391 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
391 ㎡
Woonoppervlakte
137 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1973
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Instapklare vrijstaande woning, welke in 2023 grotendeels is gemoderniseerd en vernieuwd, met aangebouwde garage, carport, een fraai aangelegde voor- en op het westen gelegen, zonnige achtertuin met overkapping. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau met een vrij zicht aan de voorzijde. De woning beschikt aan de binnenzijde over een entree, apart toilet, royale woonkamer, open keuken met fraai keukenblok (2023), bijkeuken, serre, garage, 4 slaapkamers, badkamer en volop bergruimten door de volledige woning.

Begane grond
De entree/hal is voorzien van de meterkast en de vaste bordestrap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn het toilet en de woonkamer bereikbaar.

Het gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

De sfeervolle woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 38m². De met recht licht genoemde woonkamer is voorzien van een schouw met gashaard, thermostaat en een schuifpui naar de aangebouwde serre.

De open keuken beschikt over een luxe keukenblok met kookeiland (2023) en de volgende apparatuur: inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en Quooker. De keuken is verder voorzien van een kelderkast en biedt toegang tot de bijkeuken.

De gedeeltelijk betegelde bijkeuken is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een stortbak en toegang tot de aangebouwde.

Aansluitend is de aangebouwde serre te bereiken welke is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin. Tevens heeft u vanuit de serre rechtstreeks toegang tot de garage.

De aangebouwde garage van ca. 26m², met tegelvloer, beschikt over een elektrische garagepoort (2023), een vlizotrap naar de vliering en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang de tweede verdieping bereikbaar.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning van ca. 12m² is voorzien een vaste kast, airco en een tv-aansluiting. De tweede en derde slaapkamer van ca. 12m² en 8m² zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en zijn beide voorzien van een vaste kast.

De nette betegelde badkamer beschikt over een royale regen- massagedouche met thermostaatkraan (2024), wandcloset, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegelkast, vloerverwarming (eigen thermostaat) en een designradiator.

Tweede verdieping
Door middel van de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is verdeeld in een voorzolder en een zolderslaapkamer van ca. 12m². De voorzolder is verder voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2008) en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De woning beschikt over een zeer fraai aangelegde voor- en een op het westen gesitueerde, zonnige achtertuin. De voortuin is naast de bestrate oprit met carport met aansluitend natuurlijk de aangebouwde garage voorzien van sierstenen en vaste groene beplanting. De zonnige achtertuin is voorzien van een gezellige overkapping (2024), diverse terrassen, gazon, borders met vaste groene beplanting, 2 houten tuinhuizen, diverse lichtpunten, watertappunt, schrobputje en een eigen achterom.

Algemeen
• In 2023 zijn de rolluiken aan de voor- en achterzijde van de woning geplaatst.
• De woning heeft een vrij zicht aan de voorzijde en beschikt over een fraai aangelegde voor- en op het westen gelegen, zonnige achtertuin.
• De woning beschikt over muur en dakisolatie alsmede over kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2013).
• Energielabel C.
• Perceeloppervlakte 391 m². Inhoud ca. 500 m³. Woonoppervlakte ca. 137 m².
• Bouwjaar: 1973.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie