Pastoor de Katerstraat 1M, Baarle-Nassau

€ 199.500

2 slaapkamers
65 ㎡
4 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte terras
4 ㎡
Woonoppervlakte
65 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1983
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Nassau gelegen instap klaar 3-kamer appartement van circa 65 m² met zonnig balkon en een aparte berging op de begane grond. Het appartement, gelegen op de tweede verdieping van het complex, beschikt aan de binnenzijde over een L-vormige woonkamer, open keuken, inpandige berging, 2 slaapkamers, nette badkamer en een apart toilet. Verder beschikt het appartement over plafonds van 3.00 meter hoog!

Bouwjaar: 1983. Woonoppervlakte circa 65 m². Inhoud: circa 200 m³. Ligging terras: Oost.

Indeling
Begane grond
In de entree/hal bevinden zich het bellentableau met intercom, de brievenbussen en de trapopgang naar de verdiepingen. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen berging en een gezamenlijke binnenplaats.

Appartement
De hal/entree van het appartement is voorzien vaneen Eikenhouten vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De hal/entree is verder voorzien van de meterkast (6 groepen en 1 aardlekschakelaar), een bergkast met de opstelling van de cv-combiketel (Atag, 2012) en de intercominstallatie. Vanuit de hal/entree zijn bijna alle overige ruimtes van het appartement bereikbaar.

Het gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een fonteintje, toiletaccessoires en mechanische ventilatie.

De L-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 30 m² en is voorzien van de Eikenhouten vloer, met stucwerk en behang afgewerkte wanden en stucwerk plafond. De woonkamer, verder voorzien van een aircosysteem en de thermostaat, mag vanwege de vele grote raampartijen met recht licht te noemen worden en biedt toegang tot het op het oosten gesitueerde balkon.

Op het oosten gesitueerd balkon van circa 4 m² met een vrij uitzicht.

De open keuken, met een open doorkijk naar de woonkamer, beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een 1 ½ rvs-spoelbak.

De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen en voorzien van een laminaat vloer, gestuukte wanden en plafonds. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 12 m² en 6 m² en zijn verder voorzien van rolluiken. De grote slaapkamer beschikt over een ruime vaste kastenwand met schuifdeuren.

De nette badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad met douchegelegenheid en thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel, designradiator, een wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie.

De inpandige bergruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en bergschabben.

Algemeen
• Nabij het centrum van Baarle-Nassau gelegen, instap klaar 3-kamer appartement van circa 65 m².
• Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, beschikt over een op het oosten gesitueerd zonnig balkon, een aparte berging op de begane grond en hoge plafonds van 3.00 meter.
• Het appartement beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• Bouwjaar 1983.
• Energielabel C.
• Indien u een appartementsrecht koopt bent u automatisch lid van de vereniging van eigenaars (VvE). Deze vereniging regelt die zaken die van algemeen belang zijn (opstalverzekering, onderhoud gezamenlijke ruimten, etc.). De maandelijkse bijdrage VvE bedraagt € 135,00.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie