Turnhoutseweg 13, Baarle-Nassau

€ 449.000

4 slaapkamers
165 ㎡
731 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
E
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
731 ㎡
Woonoppervlakte
165 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1970
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
328.4 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Een royale vrijstaande woning met aangebouwde garage gelegen nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau. De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en op het oosten gesitueerde achtertuin. De woning beschik aan de binnenzijde over een ruime entree, doorzonwoonkamer, dichte eetkeuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, complete badkamer en een via vaste trap bereikbare tweede verdieping. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Bouwjaar: 1970. Perceeloppervlakte: 731 m². Woonoppervlakte circa 165 m². Inhoud: circa 520 m³.

Indeling
Begane grond
De ruime hal/entree, met een tegelvloer, is voorzien van de meterkast (8 groepen en aardlekschakelaar), vaste trapopgang (wenteltrap) naar de eerste verdieping.

Het gedeeltelijk betegelde gastentoilet is voorzien van een closetpot en toiletaccessoires.

De doorzonwoonkamer van circa 35 m² is voorzien van tegelvloer. De woonkamer is verder voorzien van een erker, sierschouw met houtkachel en de thermostaat.

De dichte eetkeuken van circa 15 m² beschikt over een tegelvloer. De keuken beschikt verder over een keukenblok in U-opstelling 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap en dubbele rvs-spoelbak.

Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk voorzien van een tegelvloer. De bijkeuken is verder voorzien van de achter-entree, een royale kelderkast, cv-combiketel (2005), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken zijn de aangebouwde garage en achtertuin bereikbaar.

De aangebouwde garage van circa 21 m² is voorzien van een tegelvloer. Verder is de garage voorzien van een bergzolder, watertappunt en een stalen kantelpoort. Ook vanuit de garage kunt u rechtstreeks naar de tuin.

Eerste verdieping
Door middel van de wenteltrap is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de complete badkamer en middels een dichte vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.

De 3 slaapkamers van circa 15 m², 14 m² en 13 m² zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en met stucwerk afgewerkte plafonds. De slaapkamer aan de voorzijde is verder voorzien van een balkon. Vanuit de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft u toegang naar een dakterras.

De grotendeels betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, aparte douche, vaste wastafel met spiegel en planchet en een 2e toilet.

Tweede verdieping
De royale tweede verdieping, verdeeld in een royale zolderruimte van circa 30 m² en een kamer van circa 10 m², is voorzien van een betonnen vloer.

Tuin
De woning beschikt over een royale, fraai aangelegde tuin welke is gelegen rondom de woning. 
De woning ligt door middel van de diepe voortuin op ruime afstand van de weg en beschikt onder andere over een vaste groene beplanting, bestrating en de oprit met toegang tot de garage.

De op het oosten gesitueerde achtertuin biedt volop privacy en beschikt onder andere over betegeling, een terras, gazon, vaste groene beplanting en een eigen achterom.

Algemeen
• Een royale vrijstaande woning met fraai aangelegde tuin en aangebouwde garage gelegen nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau.
• De woning beschikt over hardhouten kozijnen met enkele beglazing (2023 geschilderd).
• De woning beschikt bijna volledig over rolluiken, gedeeltelijk elektrisch bedienbaar.
• Perceeloppervlakte 731 m². Inhoud woning circa 520 m³. Woonoppervlakte circa 165 m².
• De woning beschikt over een kruipruimte.
• Bouwjaar: circa 1970.
• Energielabel: E.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie