Kapelstraat 19, Baarle-Hertog

€ 775

2 slaapkamers
99 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woonoppervlakte
99 ㎡
Bouwjaar
2005
Terras
neen
Tuin
neen
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
225 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Kapelstraat 19 bus 1 Baarle-Hertog

Op de begane grond van een kleinschalig complex gelegen 3-kamer appartement van circa 99 m². Het appartement beschikt over een garagebox op het achtergelegen terrein. Het appartement is nabij het centrum van Baarle-Hertog gelegen.

Op de begane grond bevindt zich de nette gemeenschappelijke inkomhal met tegelvloer. De entree is verder voorzien van de meterkast, brievenbussen en de traphal.

Indeling
De hal/entree is voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. Vanuit de hal zijn bijna alle overige ruimtes van het appartement bereikbaar.

Het volledig betegelde toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

De woon-/eetkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 40 m² en is voorzien van een laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De woonkamer is verder voorzien van de thermostaat en de intercom.

De open keuken beschikt over een tegelvloer, gedeeltelijke betegelde wanden en een stucwerk plafond. De keuken beschikt over een keukenblok uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en 1 ½ rvs-spoelbak. 

Aan de achterzijde van het appartement zijn de 2 slaapkamers gelegen van circa 16 m² en 9 m² en voorzien van een laminaatvloer, gestuukte wanden en plafond. De slaapkamers zijn verder voorzien van een tv- en internetaansluiting, Vanuit de kleine slaapkamer is middels dubbele openslaande deuren de open buitenruimte bereikbaar.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, een douche met thermostaatkraan en een dubbele vaste wastafel met spiegel en verlichting.

De inpandige berging is eveneens voorzien van een tegelvloer en met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De berging is verder voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2017), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de groepenkast (12 groepen en 2 aardlekschakelaars).

Algemeen:
- Woonoppervlakte appartement: ca. 99 m².
- Open buitenruimte op het noorden gesitueerd.
- Eigen garagebox met elektra op achtergelegen parkeerterrein.
- Kosten gemeenschappelijke lasten voor o.a. onderhoud trappenhal, elektra gemene delen, rioolbelasting en gemeenschappelijke huurdersaansprakelijkheidsverzekering circa € 350,00 per jaar.
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
- EPC label: C (225 kWh).
- Bouwjaar: 2005.
- Geen huisdieren toegestaan. Huurwaarborg 3 maanden huur.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie