Molenstraat 74, Baarle-Hertog

€ 247.500

3 slaapkamers
115 ㎡
325 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
huis
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
325 ㎡
Woonoppervlakte
115 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1930
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
465 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau gelegen half-vrijstaande woning, welke gemoderniseerd dient te worden. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een woonkamer, halfopen keuken, bijkeuken, 3 (slaap)kamers, badkamer en een royale bergzolder. Verder is deze woning voorzien van een op het westen gesitueerde diepe achtertuin met eigen achterom en parkeergelegenheid op eigen perceel.

Bouwjaar: circa 1919-1930. Perceeloppervlakte: 325 m². Woonoppervlakte circa 115 m². Inhoud: circa 430 m³.

Begane grond
De hal/entree, voorzien van een tegelvloer, biedt toegang tot de woonkamer en via de vaste dichte trapopgang tot de eerste verdieping. De hal/entree is verder voorzien van de meterkast (8 groepen en aardlekschakelaar).

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 37 m² en is voorzien van een tegelvloer. De woonkamer is verder voorzien van een open haard, een trapkast en de klokthermostaat.

De halfopen keuken van circa 11 m² beschikt over een tegelvloer en nog de origineel betegelde wanden. De keuken beschikt verder over een eenvoudig keukenblok met aansluiting gaskoken, afzuigkap en een rvs-spoelbak.

Aansluitend is de bijkeuken gelegen welke is voorzien van een tegelvoer. De bijkeuken is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2005) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken zijn de badkamer, het aparte toilet en de achtertuin te bereiken.

De geheel betegelde (origineel) badkamer beschikt over een douche met thermostaatkraan, vaste wastafel met planchet en spiegelkastje.

Het apart toilet is geheel betegeld (origineel) en voorzien van een closetpot.

Eerste verdieping
Via de dichte vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, welke voorzien is van een vloerbedekking en een luik naar de bergzolder op de tweede verdieping.

De eerste slaapkamer van circa 19 m² is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een vinyl vloer. De tweede en derde slaapkamer van circa 8 m² zijn aan de achterzijde van de woning gelegen.

Tweede verdieping
Via het luik is de bergzolder op de tweede verdieping bereikbaar. De bergzolder van circa 24 m² (1,5 m hoogte) is voorzien van een houten vloer.

Tuin
De woning beschikt over een op het westen gesitueerde diepe achtertuin. Aan de zijkant van de woning is parkeergelegenheid op eigen perceel. De achtertuin beschikt over bestrating, terras, gazon, vaste groene beplanting, aangebouwde stenen berging, watertappunt, schrobputje en een eigen achterom.

Algemeen
• Op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau gelegen half-vrijstaande woning, welke nog beschikt over authentieke elementen zoals hoge plafonds, wandtegels, granieten vensterbanken en paneeldeuren.
• De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden.
• De woning beschikt over hardhouten kozijnen met enkele beglazing.
• De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel (2005).
• Bouwjaar: circa 1919-1930.
• Perceeloppervlakte circa 325 m². Inhoud woning circa 430 m³. Woonoppervlakte circa 115 m².
• EPC-label: E (score 465 kWh/m²). Als u deze woning binnen de 5 jaar grondig renoveert dat het EPC label aanzienlijk verbetert, dan kunt u hiervoor vanaf 2021 een premie krijgen. Zie https://www.energiesparen.be/epc-labelpremie voor meer informatie.
• De woning moet binnen 5 jaar vanaf de authentieke akte het minimale energieprestatieniveau label D halen en een nieuw EPC moet opgemaakt worden om dit aan te tonen.
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie