Markgravenstraat 13, Baarle-Hertog

€ 1.200

4 slaapkamers
140 ㎡
290 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
290 ㎡
Woonoppervlakte
140 ㎡
Bouwjaar
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
155 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Royale, in 2024 grotendeels gerenoveerde, half vrijstaande woning van ca. 140 m² met vrijstaande stenen garage en tuin, gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog. De woning bestaat uit een entree, gastentoilet, Z-vormige woonkamer, dichte keuken met fraai keukenblok, overloop, 4 slaapkamers en een luxe badkamer.

Indeling
Begane grond 
De entree is voorzien van een Eiken houten vloer. De entree, verder voorzien van een garderobekast, biedt toegang tot het aparte gastentoilet en de woonkamer.

Het geheel betegelde gastentoilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

De ruime Z-vormige woonkamer van ca. 34 m² is voorzien van een Eiken houten vloer en geniet vanwege de grote raampartijen van veel natuurlijk lichtinval. Verder beschikt de woonkamer over een de klokthermostaat. Vanuit de woonkamer zijn de dichte keuken en middels de vaste trapopgang (draaitrap) is de eerste verdieping bereikbaar.

De dichte keuken van ca. 9 m² is geheel vernieuwd en voorzien van een fraai keukenblok in hoekstelling, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en een rvs spoelbak. Vanuit de keuken is de achtertuin toegankelijk.

Eerste verdieping 
De overloop op de eerste verdieping is te bereiken vanuit de woonkamer middels de vaste trapopgang, en biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en middels een dichte vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Alle 3 de slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 11 m² bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een balkon. De tweede en derde slaapkamer van ca. 13 m² en 11 m² zijn aan de achterzijde van de woning gelegen.

De volledig nieuwe badkamer is grotendeels betegeld en beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, een wandcloset en een badkamermeubel met vaste wastafel en spiegel.

Tweede verdieping
De middels vaste trap bereikbare tweede verdieping is verdeeld in een voorzolder en een zolderslaapkamer. De voorzolder is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2020), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een vliering. De zolderslaapkamer van circa 16 m² is voorzien van bergruimte achter de knieschottenen.

Buitengebeuren
De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en op het oosten gesitueerde achtertuin. De voortuin beschikt naast de oprit met toegang tot de vrijstaande garage en parkeergelegenheid over borders met grind, een plantenbak met vaste groene beplanting en een watertappunt. De achtertuin beschikt over diverse terrassen, gazon, border met grind, vaste groene beplanting, buitenverlichting en een eigen achterom. De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

De vrijstaande stenen garage van circa 22 m² is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en elektra.

Algemeen
• De woning is in 2024 grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd.
• Woonoppervlakte: ca. 140 m².
• De woning is voorzien van dak- en muurisolatie en beschikt over pvc kozijnen met HR++ beglazing.
• Verwarming door middel van cv-combiketel (2020).
• EPC-label: B (155 kWh/m²).
• Servicekosten €60,00 per maand voor 2x per jaar snoeien taxushaag incl. afvoeren.
• Huurwaarborg: 3 maanden huur.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie