Uitbreidingsstraat 8, Baarle-Hertog

€ 825

2 slaapkamers
100 ㎡
27 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte terras
27 ㎡
Woonoppervlakte
100 ㎡
Bouwjaar
2004
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
133 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Op de bovenste verdieping gelegen 3-kamer duplexappartement van circa 100 m². Het appartement is goed onderhouden en beschikt over een op het westen gesitueerd dakterras van circa 27 m² en een berging in de kelder.

Indeling
Begane grond
Entree met de brievenbussen, de meterkast (gezamenlijk), de traphal en een lift met toegang tot de verdiepingen en de kelder.

Appartement:
Het appartement is grotendeels voorzien van een houten vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en met spuitwerk afgewerkte plafonds. De hal/entree is verder voorzien van een garderobe.

Het toilet is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een wandcloset, fonteintje, toiletaccessoires en mechanische ventilatie.

De royale woon/eetkamer met een open keuken heeft een oppervlakte van circa 41 m². De woonkamer is voorzien van de thermostaat, de intercom met videofoon en biedt toegang tot het royale dakterras en middels de trapopgang tot de verdieping.

De open keuken beschikt over een keukenblok met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en rvs spoelbak.

De kleine slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft een oppervlakte van circa 8 m². Vanuit deze slaapkamer, voorzien van een internetaansluting, is tevens het royale dakterras bereikbaar.

Verdieping
De verdieping is volledig voorzien van een laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De overloop is voorzien van een bergkast met opstelling van de cv-combiketel (Nefit HR, 2004) en de groepenkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en biedt toegang tot de grote slaapkamer.

De grote slaapkamer van circa 14 m² is voorzien van een tv-aansluiting, 2 Velux dakramen, bergruimte achter de knieschotten en de bediening ten behoeve van de mechanische ventilatie.

De badkamer is grotendeels betegeld en beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, aparte douche met thermostaatkraan, wandcloset, vaste wastafel met spiegel, designradiator, Velux dakraam met zonwering en mechanische ventilatie. Aansluitend is de wasruimte bereikbaar. De wasruimte beschikt over de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een bergkast.

Terras
Het royale terras van circa 27 m² is gesitueerd op het westen. Het terras beschikt over een gezellige overkapping, een watertappunt en elektrapunten.

Algemeen
• Goed onderhouden appartement van circa 100 m² met op het westen gesitueerd dakterras van circa 27 m² en een berging in de kelder van circa 7 m².
• Het duplexappartement is op de tweede en derde verdieping gelegen.
• Appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• Servicekosten bedragen €60,00 per maand.
• Bouwjaar 2004.
• Geen huisdieren toegestaan. Huurperiode minimaal 1 jaar. Huurwaarborg 3 maanden huur.
• EPC label B (133 kWh/m²)
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie