Aarledijk 118, Ravels

€ 439.000

4 slaapkamers
180 ㎡
759 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
D
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
759 ㎡
Woonoppervlakte
180 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1989
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
329 kWh/m²
Bestemming terrein
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Vrijstaande semibungalow gelegen op een aantrekkelijke locatie in Poppel met aan de achterzijde een vrij uitzicht over de landerijen. Deze recentelijk gemoderniseerde en instapklare woning is voorzien van een fraai aangelegde tuin en een oprit met toegang tot de inpandige garage. Aan de binnenzijde is de woning voorzien van een royale woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, twee luxe badkamers en een aangebouwde veranda. De woning bevindt zich nabij een rustgevend wandelgebied, bossen en een golfclub en door de nabijgelegen uitvalswegen zijn de omliggende steden goed bereikbaar.

Begane grond
De hal/entree is voorzien van de meterkast en een kelderkast.

Het gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

De royale woonkamer met open keuken van ca. 47m² is voorzien van een sierschouw met gashaard, een elektrisch bedienbare screen, de klokthermostaat en een schuifpui met toegang tot de aangebouwde veranda.

De veranda van ca.  24m² mag vanwege de grote en vele raampartijen met recht licht genoemd worden en hiervandaan heeft u een fraai zicht op de achtertuin. De veranda is voorzien van een schuifpui.

De open keuken (2021) beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en een spoelbak.

De slaapkamer van ca. 11m² is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een elektrisch bedienbare screen, tv- en internetaansluiting.

De geheel betegelde luxe badkamer is in 2021 vernieuwd en beschikt over een royale inloop (regen) douche met Sun shower (infrarood en UV) en thermostaatkraan en een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel en spiegelkast.

De werkkamer is voorzien van een vaste kast en de dichte vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

De gedeeltelijk betegelde bijkeuken is voorzien van de aansluitingen wasapparatuur, een afvoerputje en toegang tot de achtertuin.

Aansluitend is de inpandige garage van ca. 20m² te bereiken voorzien van een tegelvloer met afvoerputje, elektrische sectionaalpoort, de opstelling van de cv-combiketel (2012), de achter-entree en een afzuigkap.

Eerste verdieping
Via de vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar die voorzien is van bergruimte achter de knieschotten.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 12m², 17m² en 16m². De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel (2020) en bergruimte achter de knieschotten.

De tweede badkamer, in 2024 gerealiseerd, is geheel betegeld en beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, een wandcloset, een vaste wastafel en dakkapel.

Buitengebeuren
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van bestrating, de oprit met toegang tot de garage, gazon en vaste groene beplanting.

De op het noordoosten gesitueerde achtertuin is voorzien van betegeling, diverse terrassen (waarvan 1 overdekt terras), gazon, vaste groene beplanting, vijver, houten tuinhuis, watertappunt en een eigen achterom.

Algemeen
• De woning is in 2021 gemoderniseerd.
• De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
• De woning beschikt over houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. de voordeur en een dakraampje).
• De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte cv-combiketel (2012).
• Aan de achterzijde van het perceel is het toegestaan een inrit te realiseren.
• Bouwjaar 1989.
• Perceeloppervlakte: 759m², inhoud ca. 650m³, woonoppervlakte ca. 180m².
• EPC-label: D (329 kWh/m²). Tegen relatief lage kosten kunt u het EPC-label verbeteren.
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: WgLk Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Vv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie