Chaamseweg 6, Baarle-Hertog

€ 195.000

3 slaapkamers
125 ㎡
228 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
D
Soort
huis
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
228 ㎡
Woonoppervlakte
125 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1930
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
327 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau gelegen half-vrijstaande woning, welke gemoderniseerd dient te worden. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, 3 (slaap)kamers, badkamer en meerdere aangebouwde bergruimten. Verder is deze woning voorzien van een op het zuidwesten gesitueerde achtertuin met eigen achterom en een fraai vrij uitzicht aan de achterzijde over een groene omgeving. Een handelspand is tevens toegestaan in deze woning.

Begane grond
De hal/entree is voorzien van een laminaatvloer, met lambrisering en behang afgewerkte wanden en mdf-platen plafond. De hal/entree is verder voorzien van de meterkast.

De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 31m² en is voorzien van een laminaatvloer, met lambrisering en behang afgewerkte wanden en mdf-platen plafond. Vanuit de woonkamer zijn de eetkamer en de kelder (ca. 5m²) te bereiken.

De L-vormige eetkamer van ca. 21m² is voorzien van een laminaatvloer, met lambrisering en behang afgewerkte wanden en mdf-platen plafond. De eetkamer is verder voorzien van de thermostaat en toegang tot de achtertuin.

De half openkeuken van ca. 9m² beschikt over een laminaatvloer. De keuken beschikt verder over een eenvoudig keukenblok met de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een rvs-spoelbak. Tevens is de keuken voorzien van een kast met de opstelling van de cv-combiketel (Viessmann) en een luik naar een bergzolder. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken, met tegelvloer, is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en het toilet met closetpot en toiletaccessoires.

Aansluitend is de badkamer gelegen, welke is voorzien van een tegelvloer, royale inloop (regen) douche met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel en elektrische ventilatie.

Via een tussenportaal zijn een kantoor-/hobbyruimte van ca. 6m² en 2 bergruimtes van ca. 22m² en 16m² bereikbaar. Vanuit de tweede bergruimte is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping
Via de dichte vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, welke voorzien is van een laminaatvloer en met behang afgewerkte wanden.

De eerste slaapkamer van ca. 17m² is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. Deze slaapkamer is verder voorzien van de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De tweede slaapkamer van ca. 15m² is aan de achterzijde van de woning gelegen en eveneens voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. Deze slaapkamer is verder voorzien van een vaste kastwand.

Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar welke verdeeld is in een voorzolder en een zolderslaapkamer. De voorzolder is voorzien van een laminaatvloer, met behang afgewerkte wanden en een Velux dakraam met screen. De zolderslaapkamer van ca. 12m² met vloerbedekking en met behang afgewerkte wanden is voorzien van een kastenwand en bergruimte achter de knieschotten en een Velux dakraam met screen.

Buitengebeuren
De woning beschikt over een op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. De tuin beschikt over een terras, kunstgras, borders, een houten overkapping, aangebouwde houten berging en een eigen achterom.

Algemeen
• De woning beschikt over houten kozijnen gedeeltelijk met dubbele beglazing
• De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel
• Bouwjaar: ca. 1930
• Perceeloppervlakte 228 m² Inhoud ca. 375 m³ Woonoppervlakte ca.125 m²
• EPC label D (327 kWh/m²)
• De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden
• Een handelspand is toegestaan
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie