Enclavehof 4, Baarle-Hertog

€ 1.100

2 slaapkamers
120 ㎡
85 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
85 ㎡
Woonoppervlakte
120 ㎡
Bouwjaar
2024
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

In het hartje van het centrum van Baarle-Hertog wordt project het ’t Dorp gerealiseerd. Door de ideale locatie, zijn alle voorzieningen gelegen op wandelafstand. Het volledige project bestaat uit 26 prachtige appartementen, 8 woningen en 2 handelsruimtes, en wordt voorzien van een ondergrondse parkeerkelder.

De woningen worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Er is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke kwaliteit van de omgeving. Om de duurzaamheid te garanderen, wordt er gebruik gemaakt van warmtepompen en zonnepanelen, en is het project dus volledig gasloos. Verder is er standaard vloerverwarming en uitstekende ventilatie voorzien.

Enclavehof 4, 6 en 8 Baarle-Hertog
Prachtige nieuwbouwwoning van ca. 120 m² met een op het zuiden gesitueerde achtertuin (circa 24 m²) gelegen in het centrum van Baarle-Hertog. De woning bestaat uit een entree, gastentoilet, woonkamer met open keuken, inpandige berging op de begane grond. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en een wasruimte en een open zolder op de tweede verdieping. De woning beschikt tevens over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder.

De woning is volledig voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming, gestuukte wanden en plafonds.

Globale indeling
Begane grond
De entree, apart gastentoilet met wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer met open keuken van ca. 39 m² met de vaste trapopgang naar de eerste verdieping en toegang de achtertuin, open keuken voorzien van een fraai keukenblok, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-oven en een spoelbak. Aansluitend aan de keuken is de inpandige berging gelegen met het verdeelsysteem van de vloerverwarming en de groepenkast.

Eerste verdieping
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, 2 slaapkamers van circa 12 m² en 9 m², de complete badkamer met ligbad met handdouche, inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel en een designradiator, een apart toilet met wandcloset en een wasruimte met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikbare royale open zolder van circa 30 m² met een uitstekende mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren. De tweede verdieping is voorzien van een dakkapel, Velux dakraam, binnenunit warmtepomp en de mechanische ventilatie unit met bediening.

Tuin
De woning beschikt over een op het zuiden gesitueerde tuin van ca. 24 m² met bestrating, terras, watertappunt, elektrapunt en buitenverlichting.

Bij de woning behoort een parkeerplaats in de ondergrondse parking.

Algemeen
• Bouwjaar: 2024 
• Woonoppervlakte: ca. 120 m² 
• Verwarming door middel van vloerverwarming via lucht-water warmtepomp.
• Volledig voorzien van aluminium kozijnen met thermisch isolerende beglazing.
• Op het zuiden gesitueerde tuin van ca. 24 m².
• Ideale locatie in het midden van het centrum van Baarle-Hertog.
• De woning beschikt over zonnepanelen.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie