Stationsstraat 25A, Baarle-Nassau

€ 900

2 slaapkamers
90 ㎡
6 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte terras
6 ㎡
Woonoppervlakte
90 ㎡
Bouwjaar
2003
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

In het centrum van Baarle-Nassau gelegen, uitstekend onderhouden 3-kamer appartement van circa 90 m². Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, beschikt over een eigen parkeerplaats, een inpandig balkon en een berging op de begane grond.

Indeling
Begane grond
In de centrale entree/hal bevinden zich het bellentableau met intercom en videofoon, de brievenbussen, de lift en de trapopgang. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen berging.

Eerste verdieping
Het appartement is volledig voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De entree is verder voorzien van de intercominstallatie met videofoon, een garderobe en het geheel betegelde toilet, welke voorzien is van een fonteintje, toiletaccessoires, spiegel en mechanische ventilatie. Vanuit de hal/entree zijn alle overige ruimtes van het appartement bereikbaar.

De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 40 m² (incl. open keuken) en mag vanwege de vele raampartijen met recht licht genoemd worden. De woonkamer is voorzien van de thermostaat en biedt toegang tot het op het westen gesitueerde balkon van circa 6 m².

De open keuken beschikt over een fraai keukenblok met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en een spoelbak.

De twee slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 15 m² en 10 m². De grote slaapkamer is voorzien van een telefoonaansluiting.

De zeer nette badkamer beschikt over een inloopdouche, vaste wastafel met spiegel en mechanische ventilatie. De badkamer is recentelijk vernieuwd. De foto’s van de badkamer geven een idee van de ruimte.

De inpandige bergruimte is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2003), aansluiting wasapparatuur, bediening van de vloerverwarming en bergschappen.

Algemeen:
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een berging op de begane grond met bergschappen en verlichting.
- Bouwjaar 2003.
- Servicekosten bedragen € 50,00 per maand.
- Geen huisdieren toegelaten. Huurtermijn minimaal 1 jaar. Huurwaarborg 2 maanden.
- De meterkast bevindt zich op de galerij (8 groepen en 2 aardlekschakelaars).
- Het appartement beschikt aan de voorzijde over 3 handmatig bedienbare screens.
- Energielabel B.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie