Herenstraat 9, Baarle-Hertog

€ 325.000

3 slaapkamers
155 ㎡
355 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
E
Soort
huis
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
355 ㎡
Woonoppervlakte
155 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1979
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
440 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze half-vrijstaande, uitgebouwde woning is goed onderhouden en gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een groenrijk plantsoen. De woning is voorzien van een fraai aangelegde voor-, een op het oosten gesitueerde achtertuin en een oprit met toegang tot de aangebouwde stenen garage. Aan de binnenzijde is de woning voorzien van een entree royale Z- vormige woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een nette badkamer en een open zolder.

Begane grond
De entree/hal met een vinyl vloer, schoon metselwerk wanden en stucwerk plafond is voorzien van de meterkast, een garderobe-nis en de vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

Het toilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

De ruime Z-vormige woonkamer, voorzien van laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en balkenplafond, van ca. 40m² is verdeeld in een zitkamer en een eetkamer met open keuken. De zitkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een open haard en de klokthermostaat.

De open keuken beschikt over een keukenblok met de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en rvs-spoelbak.

De aanbouw aan de achterzijde van de woning van ca. 16m² is uitermate geschikt voor een speelkamer of kantoor en heeft vanwege de grote raampartij en 2 lichtkoepels veel lichtinval en een fraai zicht op de achtertuin. Vanuit de aanbouw is middels dubbele openslaande deuren de achtertuin toegankelijk en de aangebouwde garage.

De aangebouwde stenen garage van ca. 20m² is voorzien van elektra, aansluiting wasmachine en een stalen kanteldeur met loopdeur.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is volledig voorzien van een vloerbedekking, met stucwerk en behang afgewerkte wanden en stucwerk plafonds. De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 14m², 13m² en 10m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste trapkast en een tv-aansluiting.

De nette badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met thermostaatkraan, 2e toilet en een badkamermeubel met vaste wastafel.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste dichte trap is de tweede verdieping bereikbaar, welke verdeeld is in een royale open zolder en de stookruimte. De open zolder van ca. 35m² is uitermate geschikt om een 4e slaapkamer te realiseren en is voorzien van vloerbedekking. De zolder is verder voorzien van een vaste kastenwand, bergruimte achter de knieschotten en een dakraam. De stookruimte is voorzien van de cv-combiketel (2007).

Tuin
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De voortuin beschikt naast de oprit met plaats voor 2 auto’s over vaste groene beplanting, grind en verlichting. De op het oosten gesitueerde achtertuin is voorzien van bestrating, terras met overkapping, gazon, borders met vaste groene beplanting, houten tuinhuis, watertappunt, schrobputje en de eigen achterom.

Algemeen
• De woning is volledig voorzien van houten kozijnen, gedeeltelijk met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte 355m² (206m² op Belgisch grondgebied en 149m² op Nederlands grondgebied).
• Woonoppervlakte ca. 155m². Inhoud woning: ca. 485m³.
• Energielabel E (EPC-score: 440 kWh/m²). Als u deze woning binnen de 5 jaar grondig renoveert dat het EPC label aanzienlijk verbetert, dan kunt u hiervoor vanaf 2021 een premie krijgen. Zie https://www.energiesparen.be/epc-labelpremie voor meer informatie.
• De woning moet binnen 5 jaar vanaf de authentieke akte het minimale energieprestatieniveau label D halen en een nieuw EPC moet opgemaakt worden om dit aan te tonen.
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie