Turnhoutseweg 2, Baarle-Hertog

€ 299.000

2 slaapkamers
114 ㎡
313 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
F
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
313 ㎡
Woonoppervlakte
114 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1936
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
661 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Sfeervolle vrijstaande woning gelegen nabij het centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau. Deze woning beschikt nog over de authentieke elementen zoals paneeldeuren en hoge plafonds. De woning is voorzien van een op het zuidwesten gesitueerde achtertuin met royale berging en parkeergelegenheid op eigen perceel. Aan de binnenzijde is de woning voorzien van een entree, royale woonkamer, dichte eetkeuken, aangebouwde veranda, 2 slaapkamers, complete badkamer en een bergzolder.

Begane grond
De entree/hal is voorzien van een tegelvloer, met schoon metselwerk wanden en balken plafond.

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 37m² en is voorzien van een tegelvloer, met stucwerk en schoon metselwerk wanden en balken plafond. De woonkamer is verder voorzien van een sierschouw, thermostaat en biedt toegang tot de kelder, de dichte eetkeuken en middels een dichte vaste trap is de eerste verdieping te bereiken.

De royale kelder van ca. 9m² (hoogte ca. 1.90m.) is bereikbaar via de origineel gemetselde trap en is voorzien van de meterkast.

De dichte eetkeuken bereikbaar, welke beschikt over een pvc-vloer, gedeeltelijk betegelde wanden en mdf-plafond. De keuken beschikt verder over een keukenblok in U-opstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron, dubbele spoelbak en een close-in boiler.

Aansluitend aan de keuken is de achter-entree bereikbaar voorzien van een pvc-vloer, met structuurverf afgewerkte wanden en mdf-plafond. Vanuit de achter-entree zijn het toilet, de complete badkamer en de veranda toegankelijk.

Het geheel betegelde toilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, douche met thermostaatkraan, een vaste wastafel met spiegel en planchet, aansluiting ten behoeve van de wasmachine en een geiser.

De aangebouwde houten veranda van ca.21m² beschikt over een eigen waterput met handgreeppomp en biedt toegang tot de royale berging.

Eerste verdieping
De eerste verdieping, volledig open tot de nok van de woning, is voorzien van een vloerbedekking, met stucwerk of houten schroten afgewerkte wanden en gipsplaten plafonds. Vanaf de overloop zijn de 2 slaapkamers te bereiken.

De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 18m² en zijn aan de voor- en achterzijde van de woning gelegen.

Bergzolder
Via de buitenzijde is de royale bergzolder boven de achterbouw van de woning bereikbaar. De bergzolder is voorzien van de cv-ketel (1996).

Tuin
De woning is voorzien van een aangelegde voor- en op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. De voortuin is naast de bestrating en vaste groene beplanting voorzien van parkeergelegenheid op eigen perceel. De zonnige achtertuin is voorzien van bestrating, borders met vaste groene beplanting en de eigen achterom. Achterin de tuin staan een royale berging van ca. 30m².

Algemeen
• Deze woning beschikt nog over de authentieke elementen zoals paneeldeuren en hoge plafonds.
• De woning is voorzien van pvc en houten kozijnen bijna volledig met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte 313 m². Woonoppervlakte ca. 114 m². Inhoud woning ca. 350 m³. 
• Bouwjaar: 1936.
• EPC-label: F (score 661 kWh/m²). Als u deze woning binnen de 5 jaar grondig renoveert dat het EPC label aanzienlijk verbetert, dan kunt u hiervoor vanaf 2021 een premie krijgen. Zie https://www.energiesparen.be/epc-labelpremie voor meer informatie.
• De woning moet binnen 5 jaar vanaf de authentieke akte het minimale energieprestatieniveau label D halen en een nieuw EPC moet opgemaakt worden om dit aan te tonen.
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie