Chaamseweg 15, Baarle-Hertog

€ 349.000

4 slaapkamers
139 ㎡
262 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
262 ㎡
Woonoppervlakte
139 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1938
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
260 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Zeer goed onderhouden, instapklare half-vrijstaande woning gelegen nabij het centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau. De woning is voorzien van een op het zuidwesten gesitueerde fraai aangelegde achtertuin met vrijstaande geïsoleerde berging, fietsenberging en een vrij uitzicht aan de achterzijde. Aan de binnenzijde is de woning voorzien van een entree met tochtportaal, royale woonkamer, dichte keuken met fraai keukenblok, 4 slaapkamers, de badkamer en volop bergruimte.

Begane grond
De entree/hal met tochtportaal is voorzien van een laminaatvloer, met structuurverf afgewerkte wanden en stucwerk plafond. De entree is verder voorzien van de meterkast en de vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 30m² en is voorzien van een laminaatvloer, met structuurverf afgewerkte wanden een en balken plafond. De woonkamer is verder voorzien van een airco, sierschouw, klokthermostaat en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin.

Aansluitend is de dichte keuken bereikbaar, welke beschikt over een laminaatvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en stucwerk plafond. De keuken beschikt verder over een fraai keukenblok in hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, rvs spoelbak, een vaste kaste kast met de cv-combiketel (2010) en toegang tot de kelder van ca. 8m².

De bijkeuken met tegelvloer, stucwerk afgewerkte wanden en plafond is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de achter-entree. De bijkeuken biedt toegang tot het aparte toilet met wandcloset en fonteintje en de grotendeels betegelde berging met vaste wastafel en een aansluiting voor een ligbad.

Eerste verdieping
De overloop, met laminaatvloer, gestuukte wanden en plafond, biedt toegang tot het op het zuidwesten gesitueerde dakterras van ca. 21m², het 2e toilet met wandcloset, 2 ruime slaapkamers, badkamer en middels een dichte vaste trap tot de tweede verdieping.

De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 15m² en 13m². De slaapkamer aan de achterzijde is verder voorzien van een airco en twee vaste kasten. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast. De achterzijde is tevens voorzien van rolluiken.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een royale inloop regendouche met thermostaatkraan, en een vaste wastafel met spiegel.

Tweede verdieping
Door middel van een dichte vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, welke verdeeld is in een voorzolder en 2 zolderslaapkamers van ca. 9m². De voorzolder met laminaatvloer, gestuukte wanden en plafond is voorzien van een vaste wastafel met spiegel en luik naar de bergzolder. De tweede verdieping beschikt verder over een dakkapel aan de voor- en achterzijde.

Tuin
De woning is voorzien van een fraai aangelegde op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, diverse terrassen, overdekt terras met terrasverwarmer, gazon, vaste groene beplanting, eigen waterput met watertappunt en de eigen achterom. Achterin de tuin staan een vrijstaande geïsoleerde berging met elektra en een fietsenberging.

Algemeen
• De woning beschikt nog over de authentieke elementen zoals paneeldeuren, glas-in-lood raam en hoge plafonds
• De woning is voorzien van houten en pvc kozijnen met dubbele beglazing
• De woning is in 2011 geheel gemoderniseerd. 2012 zijn de dakkapellen geplaatst en is het dak geïsoleerd. In 2018 is het platte dak vernieuwd en geïsoleerd
• Perceeloppervlakte 262m². Woonoppervlakte ca. 137m². Inhoud woning ca. 435m³
• Bouwjaar: 1938
• EPC-label: C (score 260 kWh/m²)
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie