Stationsstraat 16, Baarle-Nassau

€ 279.000

2 slaapkamers
95 ㎡
109 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
109 ㎡
Woonoppervlakte
95 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2000
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
159.71 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze zeer goed onderhouden en instapklare hoekwoning met energielabel A is gelegen in het centrum van de gemeente Baarle. Deze woning beschikt over een aangebouwde garage en een op het westen gesitueerde achtertuin. De woning beschikt aan de binnenzijde over een entree, toilet, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een royale zolder met een uitstekende mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

Bouwjaar: 2000. Perceeloppervlakte: 109 m². Woonoppervlakte circa 95 m². Inhoud: circa 310 m³.

Indeling
Begane grond
De inkom/entree is voorzien van de tegelvloer met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De entree is verder voorzien van de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), een vast kast en biedt toegang tot het toilet en de woonkamer.

Het geheel betegelde toilet is voorzien van een closetpot, fonteintje en mechanische ventilatie.

De sfeervolle woonkamer met open keuken, voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond met kroonlijsten, heeft een oppervlakte van circa 30 m². De woonkamer is verder voorzien van de thermostaat, de vaste open trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de achtertuin.

De open keuken beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, draaicarrousel en een rvs-spoelbak.

Eerste verdieping
Via de open vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, welke voorzien is van vloerbedekking, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafonds. Vanuit de overloop is middels de vaste trapopgang de tweede verdieping bereikbaar.

De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 15 m² en 12 m² en zijn voorzien van vloerbedekking, met stucwerk afgewerkte wanden en met stuc- of spuitwerk afgewerkt plafond. Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en de grote slaapkamer is verder voorzien van een tv-aansluiting.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegel, tweede toilet, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de royale tweede verdieping van circa 20 m² te bereiken. De open zolder biedt een uitstekende mogelijk om een derde slaapkamer te realiseren. De tweede verdieping is voorzien van een vinyl vloer, stucwerk wanden een de opstelling van de cv-combiketel (2010), Velux dakraam, een wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie unit en bergruimte achter de knieschotten.

Buitengebeuren
In de westelijk gesitueerde, geheel bestrate achtertuin kunt u heerlijk vertoeven. De achtertuin beschikt over een windscherm, watertappunt, lichtpunt, eigen achterom en biedt toegang tot de aangebouwde garage.

De aangebouwde garage van circa 20 m² is voorzien van een stalen kanteldeur met loopdeur, elektra, verlichting en een rolluik.

Algemeen
• Deze zeer goed onderhouden en instapklare hoekwoning is gelegen in het centrum van de gemeente Baarle.
• Deze woning beschikt over een aangebouwde garage van circa 20 m² en een op het westen gesitueerde achtertuin.
• De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
• Perceeloppervlakte: 114 m². Woonoppervlakte circa 95 m². Inhoud: circa 310 m³.
• Energielabel: A.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie