Grote Baan 172, Ravels

€ 245.000

2 slaapkamers
115 ㎡
40 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte terras
40 ㎡
Woonoppervlakte
115 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1995
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
221 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Goed onderhouden en royaal duplexappartement van circa 115 m² gelegen op de bovenste verdieping van het complex met 14 appartementen. Het appartement beschikt over een garagebox en een royaal op het westen gesitueerd dakterras van circa 40 m². Het appartement beschikt aan de binnenzijde over een entree met gastentoilet, ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, complete badkamer en een wasruimte.

Bouwjaar: 1995. Woonoppervlakte: circa 115 m². Oppervlakte dakterras: circa 40 m². Inhoud: circa 295 m³.

Indeling
Begane grond
Algemene entree met bellentableau, brievenbussen, alsmede toegang tot de lift en het trappenhuis.

Appartement
Het appartement is voorzien van tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en stucwerk plafonds met inbouwspots. De entree is verder voorzien van een garderobe.

Het gastentoilet is voorzien van een closetpot en een fonteintje.

De royale L-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 59 m². De woonkamer mag met recht licht genoemd worden vanwege de grote raampartijen en dakkapellen en is voorzien van de intercom en de klokthermostaat. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig zicht naar een bosrijk gebied en zijn de open keuken, middels een schuifpui het dakterras en middels de vaste trapopgang de verdieping bereikbaar.

De open keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en een rvs-spoelbak.

Vanuit de keuken is de inpandige berging/wasruimte toegankelijk. De wasruimte is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (Bosch 2020), aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, groepenkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een vaste kast.

De ouderslaapkamer van circa 22 m² is voorzien van een dakkapel en een dressing met vaste kastenwand.

Aansluitend is de complete badkamer te bereiken. De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, closetpot, vaste wastafel met spiegel en planchet en een vaste kast.

Het royale dakterras van circa 40 m² is op het westen gesitueerd en is voorzien van een lichtpunt en een houten berging.

Verdieping
De verdieping, verdeeld in een overloop en slaapkamer, is voorzien van vloerbedekking, met stucwerk afgewerkte wanden en stucwerk plafonds met inbouwspots.

De tweede slaapkamer heeft oppervlakte van circa 20 m² en is voorzien van een Velux dakraam met screen.

Garagebox
Bij het appartement behoort een eigen garagebox gelegen op het binnenterrein met gezamenlijke tuin behorende bij het complex. De garagebox van circa 15 m² is voorzien van een stalen kantelpoort.

Algemeen
• Goed onderhouden en royaal duplexappartement van circa 115 m² gelegen op de bovenste verdieping van het complex met 14 appartementen.
• Het appartement beschikt over een garagebox en een royaal op het westen gesitueerd dakterras van circa 40 m².
• Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
• Het appartement uit 1995 is volledig geïsoleerd, beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing en heeft energielabel C (score 221 kWh/m²).
• Indien u dit appartementsrecht koopt bent u automatisch lid van de vereniging van mede-eigenaren. Deze vereniging regelt die zaken die van algemeen belang zijn (opstalverzekering, onderhoud en elektra gezamenlijke ruimte, controle lift, onderhoud gezamenlijke tuin, etc.). De bijdrage aan de vereniging van mede-eigenaren bedraagt € 115,00 per maand.
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie