Pastoor de Katerstraat 1O, Baarle-Nassau

€ 795

2 slaapkamers
65 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woonoppervlakte
65 ㎡
Bouwjaar
1983
Terras
neen
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Nabij het centrum van Baarle-Nassau gelegen, zeer goed onderhouden 3-kamer appartement van circa 65 m². Het appartement is als enige op de derde verdieping gelegen beschikt over een nette keuken en sanitair, een terras en een berging op de begane grond.

Indeling
Begane grond
In de overdekte entree/hal bevinden zich het bellentableau met intercom, de brievenbussen en de trapopgang. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen berging en een gezamenlijke binnenplaats.

Appartement
Het appartement is als enige gelegen op de derde en bovenste verdieping van het complex. Het gehele appartement is voorzien van spachtelputz wandafwerking en spuitwerk plafonds.

De hal/entree van het appartement is voorzien van een laminaat vloer. De entree is verder voorzien van de meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar), de intercominstallatie en het geheel betegelde toilet, welke voorzien is van een fonteintje en mechanische ventilatie. Vanuit de hal/entree is de woonkamer, de twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

De Z-vormige woonkamer van circa 25 m² is naast de laminaatvloer verder voorzien van tuimelramen met zonwerende screens en toegang tot het dakterras. De woonkamer is vanwege de raampartijen met recht licht te noemen.

De half open keuken is voorzien van een laminaatvloer. De keuken beschikt verder over een keukenblok in hoekopstelling en de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en de combi magnetron/oven.

Vanuit de keuken is de inpandige bergruimte te bereiken, hier zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelling van de cv-combiketel (2013).

De twee slaapkamers zijn beide voorzien van vloerbedekking en een oppervlakte van circa 14 m² en 5 m². De grote slaapkamer is verder voorzien van een vaste kast.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid en een thermostaatkraan, vaste wastafel met meubel, designradiator, mechanische ventilatie en een plafond met inbouwverlichting.

Algemeen:
• Bouwjaar circa 1983.
• Oppervlakte appartement circa 65 m².
• Huurprijs is exclusief € 50,- servicekosten. Servicekosten zijn inclusief waterverbruik.
• Geen huisdieren toegelaten.
• Huurtermijn minimaal 1 jaar.
• Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie