Leliestraat 8, Baarle-Nassau

€ 599.000

5 slaapkamers
171 ㎡
673 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
huis
Slaapkamers
5
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
673 ㎡
Woonoppervlakte
171 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2005
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
132.1 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze zeer goed onderhouden en levensloopbestendige vrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie nabij het dorpshart van de gemeente Baarle. Deze royale woning beschikt over energielabel A doordat deze in 2023 zeer energiezuinig is gemaakt door het plaatsen van de hybride cv-ketel en warmtepomp, 11 zonnepanelen en 2 energiezuinige circulatiepompen voor de vloerverwarming. De woning beschikt onder andere over een ruime inkom, woonkamer, eetkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, bijkeuken, inpandige garage, een bergzolder, voor- en een op het zuidoosten gesitueerde fraai aangelegde tuin met overdekt terrassen en een tweede vrijstaande stenen garage. Naast deze woning is een bouwperceel gelegen van circa 461 m² welke apart bij te kopen is.

Indeling
Begane grond
De ruime inkom/entree met de meterkast en de houten trapopgang naar de eerste verdieping, het gastentoilet met een wandcloset en fonteintje, de woonkamer van ca. 37m² met erker, klokthermostaat en dubbele openslaande deuren naar de eetkeuken. De woonkamer mag met recht licht genoemd worden vanwege de vele en grote raamkozijnen. De eetkeuken van ca. 17m² met keukenblok in U-opstelling en de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser (2016), stoomoven, combioven (2021) en een 1 ½ rvs-spoelbak, bediening WTW-unit en toegang tot het overdekte terras met elektrisch zonnescherm, de bijkeuken met vaste kastenwand, kelderkast, kast met opstelling hybride cv-combiketel (2023), aansluitingen wasapparatuur, spoelbak met watertappunt en bediening vloerverwarming, de slaapkamer van ca. 20m² welke aansluitend toegang biedt tot de inloopkast en de 1e badkamer met een inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset en vaste wastafel met spiegel- en badkamerkast en de inpandige garage van ca. 19m² voorzien van een elektrische sectionaalpoort, centraal stofzuigersysteem en de warmtepomp (2023).

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot het aparte toilet met wandcloset en hoekfonteintje, de 4 slaapkamers van ca. 13m², 13m², 12m² en 10m² en de tweede badkamer met duo-ligbad met thermostaatkraan en handdouche, royale inloop douche met thermostaatkraan, vaste wastafel met spiegel- en badkamerkast en vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap bereikbare bergzolder met de opstelling WTW-unit.

Buitengebeuren
De woning beschikt over een voor- en zuidoosten gesitueerde, fraai aangelegde achtertuin. In de achtertuin kunt u heerlijk vertoeven. Deze beschikt over een twee overdekte terrassen, sierbestrating, gazon, vaste groene beplanting, beregeningsysteem, eigen achterom, watertappunt en de vrijstaande stenen garage.

De vrijstaande stenen garage van ca. 7.30 m x 3.20 m. is geïsoleerd en bereikbaar via de oprit met plaats voor 3 auto’s. De garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort, middels vlizotrap bereikbare vliering, toiletruimte met closetpot, keukenblok met spoelbak en elektrische close-in-boiler, gaskachel en de pomp voor het beregeningsysteem.

Bouwperceel
U heeft de mogelijkheid tot de koop van een naastgelegen bouwperceel van ca. 461m² voor de bouw van een seniorenwoning met 1 bouwlaag en schuine kap. De vraagprijs van het bouwperceel bedraagt €189.000,00 k.k.

Algemeen
• De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over aluminium kozijnen met HR++ glas en grotendeels met elektrisch bedienbare screens.
• De woning beschikt over 11 zonnepanelen en een kruipruimte.
• In de woning bevindt zich een alarmsysteem met daaraan de rookmelders gekoppeld en aansluitingen voor centraal stofzuigersysteem.
• Perceeloppervlakte: circa 673 m². Woonoppervlakte circa 171 m². Inhoud: circa 800 m³. Perceeloppervlakte bouwperceel: circa 461 m².
• Energielabel: A.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie