Pastoor de Katerstraat 14, Baarle-Hertog

€ 279.000

4 slaapkamers
145 ㎡
114 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
114 ㎡
Woonoppervlakte
145 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1930
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
181 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning met energielabel B is gelegen nabij het dorpshart van de gemeente Baarle. Deze royale woning is recentelijk gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen. De woning beschikt onder andere over een inkom, kelder, woonkamer, halfopen keuken, eetkamer, 4 slaapkamers, badkamer en een op het noorden gesitueerde tuin met eigen achterom.

Indeling
Begane grond
De inkom/entree is voorzien van de originele tegelvloer. De inkom is verder voorzien van de meterkast en de vaste dichte trapopgang naar de eerste verdieping.

De sfeervolle woonkamer, voorzien van een massief Eikenhouten vloer, heeft een oppervlakte van ca. 35m². De woonkamer is verder voorzien van een sierschouw en de klokthermostaat en biedt, middels een houten trap, toegang tot de kelder en de halfopen keuken.

De halfopen keuken (2023) beschikt over een tegelvloer, met stucwerk en met mozaïek tegels afgewerkte wanden en stucwerk plafond. Verder beschikt de keuken over een fraai keukenblok  in hoekopstelling met Belgisch blauw hardstenen aanrechtblad, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, stoomoven (combi), apothekerskast en een rvs-spoelbak.

De aangebouwde eetkamer van ca. 10m² is voorzien van een tegelvloer, met lambrisering en stucwerk afgewerkte wanden en een gestuukt plafond met inbouwspots. De eetkamer is verder voorzien van een lichtkoepel welke zorgt voor veel lichtinval, een vaste kastenwand en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin.

De bijkeuken, met tegelvloer, is voorzien van de aansluitingen van de wasapparatuur en de opstelling van de cv-combiketel (2008). Aansluitend zijn de in 2020 geheel vernieuwde badkamer en het aparte toilet toegankelijk.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, inloop (regen) douche met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegel, elektrische ventilatie en designradiator.

Het geheel betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping
Via de vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, welke geheel voorzien is van een laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De overloop is verder voorzien van een bergkast, vaste wastafel met meubel en de dichte vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 13m², 13m² en 6m².

Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping, voorzien van een laminaatvloer, bereikbaar welke verdeeld is in een voorzolder en een zolderslaapkamer. De voorzolder en de zolderslaapkamer van ca. 14m² zijn voorzien van een Velux dakraam. De originele fraaie kapconstructie (volledig behandeld) is zichtbaar verwerkt bij de verbouwing.

Buitengebeuren
De noordelijk gesitueerde achtertuin is volledig bestraat en beschikt over een terras, watertappunt en de eigen achterom.

Algemeen
• Deze royale woning is recentelijk gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen, zoals originele tegelvloer, hoge plafonds, paneeldeuren, originele houten kapconstructie, etc. In 2023 zijn het platte dak en de dakgoten van de aanbouw, de keuken en het kunststof kozijn met dubbele beglazing in de woonkamer vernieuwd. Het dak van de woning is in 2023 waar nodig gerenoveerd.
• De gevel beschikt over een knipvoeg welke volledige gerestaureerd is.
• De woning beschikt over vloer- en dakisolatie alsmede over kunststof kozijnen, grotendeels met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte: 114m². Woonoppervlakte ca. 145m². Inhoud: ca. 440m³.
• EPC label: B (score 181 kWh/m²).
• Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie