Molenstraat 85, Baarle-Hertog

€ 359.000

3 slaapkamers
145 ㎡
145 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
145 ㎡
Woonoppervlakte
145 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1961
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
117 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze uitstekend onderhouden en instapklare sfeervolle tussenwoning is gelegen op een goede locatie nabij het centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau. Deze woning is in 2023 volledig verbouwd en gemoderniseerd (EPC label B) en beschikt over een op het oosten gesitueerde achtertuin met vrijstaande stenen garage en eigen achterom. De woning beschikt onder andere over een ruime inkom, woonkamer, open keuken met eetkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een op het oosten gesitueerd dakterras op de tweede verdieping.

Bouwjaar: 1961 en in 2023 volledig verbouwd. Perceeloppervlakte: 145 m². Woonoppervlakte ca. 133m². Inhoud: ca. 410m³.

Indeling
Begane grond
De begane grond is voorzien van een tegelvloer in houtmotief met vloerverwarming, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De inkom/entree is verder voorzien van de meterkast (elektrische installatie voldoet).

De sfeervolle woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 21m² en is voorzien van de klokthermostaat en de vaste dichte trapopgang naar de eerste verdieping.

De open keuken met eetkamer van ca. 25m² beschikt over een fraai keukenblok met spoeleiland en de volgende inbouwapparatuur (allen merk Siemens: inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en een 1 ½ rvs-spoelbak. Vanuit de keuken is via de schuifpui de achtertuin bereikbaar.

Vanuit de woonkamer is de bijkeuken met tegelvloer bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en biedt toegang tot het nette gastentoilet voorzien van een wandcloset, fonteintje en elektrische ventilatie.

Eerste verdieping
Via de houten vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, welke geheel voorzien is van een betonnen vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds.

De 2 slaapkamers op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van ca. 13m² en zijn beiden voorzien van een tv- en internetaansluiting.

De luxe badkamer beschikt over een royale inloop (regen) douche met thermostaatkraan en handdouche, wandcloset, badkamermeubel met vaste dubbele vaste wastafel en spiegel en elektrische ventilatie.

Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar welke verdeeld is in een overloop, slaapkamer en de technische ruimte. De tweede verdieping is voorzien van een betonnen vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De slaapkamer van circa 21 m² is voorzien van een dakkapel, vaste wastafel met meubel en spiegel, tv- en internetaansluiting.

De technische ruimte is voorzien van een tegelvloer en de opstelling van de cv-combiketel (2023).

Vanaf de overloop is het op het oosten gesitueerde dakterras te bereiken van ca. 12m².

Buitengebeuren
In de oostelijk gesitueerde achtertuin kunt u heerlijk vertoeven. De achtertuin beschikt over een terras, bestrating, elektrapunt, watertappunt en een eigen achterom via de vrijstaande stenen garage. De vrijstaande garage is achter de woning gelegen en is voorzien van een betonnen vloer, elektrische sectionaalpoort en elektra.

Algemeen
• Deze uitstekend onderhouden en instapklare sfeervolle tussenwoning is gelegen op een goede locatie nabij het centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau.
• Deze woning is in 2023 volledig verbouwd en gemoderniseerd.
• De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over aluminium kozijnen met HR++ beglazing.
• De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte cv-combiketel (2023) met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de eerste en tweede verdieping.
• Perceeloppervlakte: 145m². Woonoppervlakte ca. 133m². Inhoud: ca. 410m³.
• Energielabel: B.
• Stbk verg.: Vg Stbk bestem.: Wg Dagv.: Gmo Voorkoopr.: Gvkr Verkavelingsverg.: Vv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie