Cor van der Bokstraat 23, Baarle-Nassau

€ 375.000

4 slaapkamers
137 ㎡
276 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
276 ㎡
Woonoppervlakte
137 ㎡
Bouwvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1975
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
224 kWh/m²
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Vrijstaande woning gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van de gemeente Baarle-Nassau/Hertog. Deze woning beschikt over een vrijstaande stenen garage, een voor- en een op het noordwesten gesitueerde achtertuin en dient gemoderniseerd te worden. De woning beschikt aan de binnenzijde over een ruime entree met apart toilet, woonkamer, dichte eetkeuken, kantoor/slaapkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, complete badkamer en een open zolder met een uitstekende mogelijkheid om extra woonruimte te realiseren.

Indeling
Begane grond
De hal/entree met de meterkast is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de entree zijn het toilet, de dichte keuken, het kantoor/slaapkamer en via de vaste bordestrap de eerste verdieping bereikbaar.

De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje en toiletaccessoires.

De woonkamer van ca. 29m² is voorzien van een Eikenhouten vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en een balken plafond. De woonkamer is verder voorzien van een houtkachel, klokthermostaat en een elektrisch bedienbaar zonnescherm (functioneert niet meer).

De dichte eetkeuken van ca. 13m² beschikt over een royaal keukenblok met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en 1 ½ rvs-spoelbak. Aansluitend is de geheel betegelde bijkeuken bereikbaar met een watertappunt en afvoerputje voor het eenvoudig realiseren van een wasmachine aansluiting. Verder beschikt de keuken over toegang tot de achtertuin.

Het kantoor/slaapkamer, voorzien van vloerbedekking en behangen wanden, is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een oppervlakte van ca. 8m².

Eerste verdieping
Vanaf de overloop, voorzien van een laminaatvloer en met stucwerk afgewerkte wanden, zijn de drie slaapkamers, de badkamer, apart toilet en middels een vlizotrap de tweede verdieping te bereiken. De overloop biedt een uitstekende mogelijkheid om een vaste trap naar de tweede verdieping te realiseren.

De 3 slaapkamers van ca. 17m², 12m² en 13m² zijn voorzien van een laminaatvloer of vloerbedekking en met stucwerk of structuurverf afgewerkte wanden. De 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn verder voorzien van een vaste kast. Tevens zijn 2 slaapkamers voorzien van een tv-aansluiting.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een duo-ligbad (whirlpool) met thermostaatkraan, douche met thermostaatkraan, dubbele vaste wastafel met spiegel, elektrische ventilatie en een designradiator.

Geheel betegelde, aparte toiletruimte met closetpot (sanibroyeur), fonteintje en toiletaccessoires.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de open zolder, voorzien van een houten vloer en gestuukte wanden, op de tweede verdieping bereikbaar. De open zolder is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2011) en een Velux dakraam. Door de ruimte en het plaatsen van een vaste trap kunt u hier eenvoudig meer woonruimte en slaapkamers creëren.

Tuin
De woning beschikt over een voor- en een op het noordwesten gesitueerde achtertuin. De voortuin beschikt naast de oprit met toegang tot de garage over een gazon en vaste groene beplanting.

De achtertuin is voorzien van bestrating, terras met elektrische bedienbaar zonnescherm, gazon, vaste groene beplanting en een eigen achterom.

De vrijstaande stenen garage, met betonnen vloer, van ca. 23m² is voorzien van een stalen kantelpoort, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een keukenblok.

Algemeen
• De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (gedeeltelijk HR++).
• De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden.
• Perceeloppervlakte 276m². Inhoud woning ca. 540m³. Woonoppervlakte ca. 137m².
• Bouwjaar 1975.
• Energielabel C.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie