Merksplasseweg 31, Ravels Weelde

€ 495.000

4 slaapkamers
190 ㎡
832 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
832 ㎡
Woonoppervlakte
190 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2000
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
194 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Zeer goed onderhouden vrijstaand woonhuis met dubbele vrijstaande stenen garage en omgeven door een fraai aangelegde tuin. Het woonhuis is gelegen op een goede locatie met een vrij uitzicht aan de voorzijde. Het woonhuis beschikt onder andere over een ruime inkom met vide, woonkamer, halfopen keuken, 4 slaapkamers, complete badkamer en een op het noordoosten gesitueerde fraai aangelegde tuin met overdekt terras en dubbele vrijstaande stenen garage.

Indeling
Begane grond
De begane grond is volledig voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming (m.u.v. de slaapkamer), met spachtelputz, schoon metselwerk of behang afgewerkte wanden en fijn schuurwerk plafonds. Vanuit de hal/entree met vide zijn het toilet, de woonkamer, de slaapkamer en via de houten trapopgang de eerste verdieping bereikbaar.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset, fonteintje, toiletaccessoires en elektrische ventilatie.

De ruime L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 49m² en is voorzien van een marmeren sierschouw met houtkachel, schuifpui naar het overdekte terras, met afstandsbediening bedienbare rolluiken en de klokthermostaat.

De halfopen keuken is ca. 12m² en beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met marmeren aanrechtblad, onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, Quooker (ter overname) en een 1 ½ rvs-spoelbak. Aansluitend is de bijkeuken toegankelijk.

De geheel betegelde bijkeuken is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een spoelbak, vaste kast met de opstelling van de cv-combiketel (Bosch, 2021), de bediening van de vloerverwarming en de meterkast (16 groepen en aardlekschakelaar). Vanuit de bijkeuken zijn de badkamer en de achtertuin te bereiken.

De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 17m² en is voorzien van tv- en telefoonaansluiting, met afstandsbediening bedienbare rolluiken en biedt rechtstreeks toegang tot de badkamer.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met handdouche, aparte douche met thermostaatkraan, wandcloset en een dubbele vaste wastafel.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking, met schoon metselwerk en behang afgewerkte wanden en fijn schuurwerk plafond. Door middel van de overloop met vide zijn de 3 slaapkamers bereikbaar.

De 3 slaapkamer van ca. 31m², 27m² en 16m² zijn allen voorzien van een tv-aansluiting en een vaste wastafel. De twee grote slaapkamers zijn verder nog voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
Het woonhuis is voorzien van een fraai aangelegde tuin rondom het woonhuis. De op het noordoosten gesitueerde achtertuin is onder andere voorzien van bestrating diverse terrassen waarvan 1 overdekt terras aan het woonhuis, gazon, vaste groene beplanting, tuinverlichting, elektrapunten, watertappunt, eigen achterom en de dubbele vrijstaande stenen garage.

Garage
De dubbele stenen garage van ca. 70m² is volledig geïsoleerd en voorzien van 2 elektrische sectionaal poorten, elektra en een grondwaterpomp voor het besproeien van de tuin.

Algemeen
• Zeer goed onderhouden vrijstaand woonhuis met dubbele vrijstaande stenen garage en omgeven door een fraai aangelegde tuin.
• Het woonhuis is gelegen op een goede locatie met een vrij uitzicht aan de voorzijde.
• Het woonhuis is volledig geïsoleerd en beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels over met afstandsbediening bedienbare rolluiken.
• Bouwjaar: 2000. Perceeloppervlakte: 832m². Woonoppervlakte ca. 190m². Inhoud: ca. 610m³.
• Energielabel: B (score 194 kWh/m²).
• Stbk verg.: Vg Stbk bestem.: Wg Dagv.: Gmo Voorkoopr.: Gvkr Verkavelingsverg.: Vv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie