Visweg 4, Baarle-Nassau

€ 799.000

4 slaapkamers
213 ㎡
1702 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
1702 ㎡
Woonoppervlakte
213 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1991
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
179.26 kWh/m²
Bestemming terrein
industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Op een zeer goede locatie gelegen bedrijfswoning en multifunctioneel bedrijfspand aan de Visweg 2 en 4 te Baarle-Nassau. De goed onderhouden vrijstaande bedrijfswoning beschikt over een ruime entree, kelder, woonkamer, eetkeuken, 4 slaapkamers, kantoorruimte, luxe badkamer, een bergzolder en een op het zuidwesten gesitueerde zeer fraai aangelegde tuin met dubbele carport. Het vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand met een totale oppervlakte van circa 325 m² is een representatief object met een winkelruimte, royaal magazijn; 2 kantoorruimten, kantine en een toiletruimte. Het bedrijfspand beschikt daarnaast over een buitenterrein met 3 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Visweg 4 Baarle-Nassau
Begane grond
De royale entree met vide, vaste trapopgang naar de 1e verdieping, geheel betegeld toilet met wandcloset en de meterkast met bediening vloerverwarming.

Het kantoor van ca. 18m² is uitermate geschikt om te gebruiken als slaapkamer, speelkamer of hobbykamer.

De woonkamer van ca. 41m² mag met recht licht genoemd worden vanwege de vele grote raampartijen.

De eetkeuken (ca. 19m²) beschikt over een keukenblok in U-opstelling met de volgende inbouwapparatuur (2022): 6-pitsgasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en dubbele spoelbak en een koele berging met toegang tot de ruime kelder van ca. 14m².

De bijkeuken is ca. 13m² en voorzien van een vaste kast, aansluitingen wasapparatuur, stortbak met watertappunt en de achter-entree.

Eerste verdieping
Via de houten vaste trapopgang is de overloop met vide op de 1e verdieping bereikbaar, met 2 vaste kasten en een geheel betegeld apart toilet.

4 slaapkamers van ca. 19m², 14m², 15m² en 10m².

De luxe badkamer (2013) beschikt over een duo-ligbad, dubbele inloopdouche, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, dakkapel, vloerverwarming en de afgesloten vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de bergzolder bereikbaar. De bergzolder is voorzien van de cv-combiketel (2020).

Buitengebeuren
De woning ligt door middel van de fraai aangelegde voortuin met vaste groene beplanting, verlichting en een watertappunt, op ruime afstand van de weg en via de oprit met twee parkeerplaatsen is de dubbele carport bereikbaar.

In de zuidwestelijk gesitueerde, fraai aangelegde achtertuin met tuinkamer, bestrating, gazon, vaste groene beplanting, eigen achterom, duiventillen kunt u heerlijk vertoeven.

Visweg 2 Baarle-Nassau
Op een zeer goede locatie gelegen vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand met een totale oppervlakte van ca. 325m² en gelegen op een perceel van 897 m². Het gebouw is een representatief object met een winkelruimte, royaal magazijn, 2 kantoorruimten, kantine, toiletruimte en een buitenterrein met 3 parkeerplaatsen. Op deze locatie is detailhandel voor Audio-video toegestaan. Het object is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein van Baarle-Nassau met een vrij uitzicht aan de voorzijde. In de directe omgeving zijn diverse (lokale) bedrijven gevestigd.

Algemeen
• De woning beschikt over vloer-, muur- en dakisolatie alsmede over aluminium en kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken
• Het bedrijfspand is volledig geïsoleerd en beschikt over aluminium kozijnen met dubbele beglazing
• De woning beschikt over een alarmsysteem en het bedrijfspand is extra zwaar beveiligd middels alarm- en camerasysteem
• Woning: perceel: 805 m², woonoppervlakte circa 213 m² en inhoud : circa 695 m³
• Bedrijfspand: perceel: 897 m², oppervlakte circa 325 m². Inhoud: circa 1.615 m³
• Energielabel woning: B. Energielabel bedrijfspand: A++
• Het is mogelijk de onderneming Aarts Beeld en Geluid over te nemen
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie