Julianahof 76, Baarle-Nassau

€ 850

2 slaapkamers
84 ㎡
106 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
106 ㎡
Woonoppervlakte
84 ㎡
Bouwjaar
1976
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Vrijstaand geschakelde bungalow met een woonoppervlakte van circa 84 m² met voor- en achtertuin en inpandige berging. De woning is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Baarle-Nassau/Hertog.

Begane grond
De hal/entree met vide is voorzien van een Novilon vloer en met lambrisering en stucwerk afgewerkte wanden. De entree is verder voorzien van een garderobe-nis en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de entree zijn het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje, de inpandige bergruimte en de woonkamer te bereiken.

De inpandige bergruimte (circa 7 m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, bergplanken, afvoerputje en een loopdeur met toegang tot de voortuin.

De woonkamer van circa 18 m² is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een Novilon vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De woonkamer is verder voorzien van de thermostaat en een loopdeur met toegang tot de achtertuin en harmonicadeur naar de slaapkamer.

De halfopen keuken met Novilon vloer, beschikt over een eenvoudig keukenblok met afzuigkap, aansluiting gaskoken en spoelbak. De keuken beschikt verder over een provisiekast.

De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 13 m², is voorzien van een Novilon vloer, met behang afgewerkte wanden en stucwerk plafond en beidt rechtstreeks toegang tot het toilet en de badkamer.

De badkamer is grotendeels betegelt en voorzien van een douche en een vaste wastafel met spiegel en planchet.

Verdieping
Middels een vaste open trap is de overloop te bereiken. De overloop, voorzien van vloerbedekking en met lambrisering en stucwerk afgewerkte wanden, biedt toegang tot de tweede slaapkamer en de zolderruimte.

De tweede slaapkamer van circa 12 m² is voorzien van vloerbedekking, met behang en stucwerk afgewerkte wanden en een Velux dakraam met rolgordijn.

De zolderruimte van circa 12 m² is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (Nefit, bouwjaar 2020) en een Velux dakraam met rolgordijn. De zolderruimte beidt een goede mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

Buitengebeuren
De bungalow is voorzien van een aangelegde tuin aan de voor- en achterzijde van de woning. De tuin is voorzien van betegeling, een terras met zonnescherm en vaste groene beplanting. Aan de zijkant van de woning is nog een watertappunt.

Algemeen
• Vrijstaande geschakelde bungalow met een woonoppervlakte van circa 84 m².
• De woning is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Baarle-Nassau/Hertog.
• Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
• Geen huisdieren toegelaten. Huurtermijn minimaal 1 jaar. Huurwaarborg 2 maanden huur.
• Aanvaarding in overleg.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie