Zondereigen 29, Baarle-Hertog

€ 850.000

3 slaapkamers
335 ㎡
2930 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
2930 ㎡
Woonoppervlakte
335 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1850
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
295 kWh/m²
Bestemming terrein
woonuitbreidingsgebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze unieke, karakteristiek en zeer stijlvol verbouwde hoeve is gelegen op een rustige locatie. De hoeve is geheel gerestaureerd en gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen en beschikt onder andere over een café, woonkamer met open keuken, kelder, 2 slaapkamers op de begane grond, luxe badkamer, opkamer en op de eerste verdieping een bibliotheek, slaapkamer en een royale zolder met een uitstekende mogelijkheid om meerdere slaapkamers te realiseren. Aan de buitenzijde beschikt de hoeve over een op het oosten gesitueerde zeer fraai aangelegde tuin met overdekt terras, vrijstaande schuur van ca. 285m² en een carport. Deze hoeve biedt een uitstekende mogelijkheid om wonen en werken te combineren.

Begane grond
De inkom biedt toegang tot het aparte café en de woonkamer.

Het café is oorspronkelijk één van de oudste cafés van Zondereigen en is grotendeels nog in de gezellige authentieke staat. Het is zelfs toegestaan om hier u eigen horeca gelegenheid uit te baten.

De sfeervolle woonkamer van ca. 42m², verdeeld in een zit- en eetkamer, met de originele schouw met houtkachel, vaste kast, dubbele openslaande deuren en toegang tot de kelder en via de vaste trapopgang de opkamer en de 1e verdieping.

De halfopen keuken van ca. 14m² beschikt over een keuken met authentiek gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser, losse koel-vriescombinatie, een dubbele spoelbak en een vaste servieskast.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen van de wasapparatuur.

Via de hal met vloerverwarming en een prachtige porseleinen vaste wastafel en spiegel is het aparte toilet met wandcloset te bereiken.

De slaapkamer/kantoorruimte van ca. 30m² is voorzien van een sierschouw met gashaard, dubbele openslaande deuren, vloerverwarming en een vaste Eiken trapopgang.

De ouderslaapkamer van ca. 24m² is voorzien van vloerverwarming en dubbele openslaande paneeldeuren met authentieke gezandstraalde ramen.

De luxe badkamer beschikt over een royaal duo-ligbad met whirlpoolfunctie, 2 persoons douche-stoomcabine, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, een wanddouchecloset en vloerverwarming.

Eerste verdieping
Dichte trapopgang naar de opkamer en de 1e verdieping verdeeld in de bibliotheek van ca. 22m² met vide, slaapkamer van ca. 36m² met kast met de cv-ketel en boiler en de zolderruimte van ca. 66m² met een uitstekende mogelijkheid om meerdere slaapkamers en badkamer te realiseren.  

Kelder van ca. 10m².

Buitengebeuren
De tuin is aan de zijkant van de woning afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hek. In de oostelijk gesitueerde, zeer fraai aangelegde achtertuin kunt u heerlijk vertoeven en genieten. De achtertuin beschikt onder andere over overdekt terras van ca. 46m² met jacuzzi, gazon, vaste groene beplanting, dubbele carport en een weiland.

Royale schuur van ca. 285m² met een geïsoleerd dak, dubbele openslaande deuren, elektra en een pomp met waterput.

Algemeen
• De hoeve beschikt over hardhouten kozijnen volledig met dubbele beglazing
• Het zadeldak is volledig geïsoleerd
• Uitstekende mogelijkheid om wonen en werken te combineren
• Perceelopp.: 2.930 m². Inh.: ca. 1.265m³. Woonopp.: ca. 335m²
• EPC label: C (score 295 kWh/m²)
• Stbk verg.: Vg. Stbk bestem.: Wug. Dagv.: Gmo. Voorkoopr.: Gvkr. Verkavelingsverg.: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie