Pastoor de Katerstraat 19, Baarle-Nassau

€ 399.000

4 slaapkamers
214 ㎡
333 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
333 ㎡
Woonoppervlakte
214 ㎡
Bouwvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1935
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
241.86 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze zeer goed onderhouden en instapklare tussenwoning is gelegen nabij het dorpshart van de gemeente Baarle. Deze royale woning is tussen 2017 en 2023 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen. De woning beschikt onder andere over een ruime inkom, kelder, woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een royale zolder en een op het zuiden gesitueerde fraai aangelegde tuin met overdekt terras en vrijstaande houten garage.

Indeling
Begane grond
De ruime inkom/entree is voorzien van de originele tegelvloer (Escher) en met stucwerk afgewerkte wanden. De inkom is verder voorzien van de meterkast en middels stijlvolle dubbele Franse houten deuren is de hal toegankelijk.

De hal met getrommelde tegelvloer, stucwerk afgewerkte wanden en plafond biedt toegang tot bijna alle overige ruimtes op de begane grond.

Het toilet is voorzien van een closetpot, fonteintje en elektrische ventilatie.

De 1e badkamer op de begane grond is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een vrijstaand gietijzeren ligbad (ter overname), badkamermeubel met vaste wastafel en de aansluitingen wasapparatuur.

De woonkeuken van ca. 40m² met een getrommelde tegelvloer, stucwerk afgewerkte wanden en plafond met kroonlijsten beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling met eiland, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, combimagnetron en een rvs-spoelbak. Tevens beschikt de keuken over de klokthermostaat en een kast met de cv-combiketel en bediening vloerverwarming. Vanuit de woonkeuken is middels de vaste trapopgang de eerste verdieping en via een schuifpui en dubbele openslaande deuren het overdekte terras bereikbaar.

De sfeervolle woonkamer met Eikenhouten vloer, stucwerk afgewerkte wanden en plafond met kroonlijsten heeft een oppervlakte van ca. 30m² en is voorzien van een sierschouw met open haard.

Eerste verdieping
Via de houten vaste trapopgang is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, welke geheel voorzien is van een laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en grotendeels gestuukte plafonds met inbouwspots.

De 3 slaapkamers op de eerste verdieping hebben allen een oppervlakte van ca. 15m². De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een rolluik.

De kastenkamer met vaste kastenwand met schuifdeuren, de vaste trapopgang naar de tweede verdieping toegang tot de 2e badkamer.

De 2e luxe badkamer beschikt over een royale inloop (regen) douche met thermostaatkraan, wandcloset, badkamermeubel met vaste wastafel, designradiator en een met afstandsbediening bedienbaar Velux dakraam.

Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de royale open zolder van ca. 40m² bereikbaar welke momenteel is ingericht als slaapkamer. De open zolder met 3 Velux dakramen biedt een uitstekende mogelijk om meerdere slaapkamers te realiseren. Het dak en de dakgoten van de woning zijn in 2023 volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Kelder
De kelder van ca. 10m² is bereikbaar via een bordes met originele tegelvloer en de originele gemetselde trapopgang.

Buitengebeuren
In de zuidelijk gesitueerde, fraai aangelegde achtertuin kunt u heerlijk vertoeven. De achtertuin beschikt over een overdekt terras, sierbestrating, vaste groene beplanting, eigen achterom, houten berging, tuinverlichting, houtopslag en vrijstaande houten garage van ca. 3.50 m x 5.10 m. met elektra en stalen kanteldeur.

Algemeen
• De woning beschikt over kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning beschikt over vloer-, muur- en dakisolatie alsmede over houten kozijnen met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte: 333m². Woonoppervlakte ca. 214m². Inhoud: ca. 635m³.
• Energielabel: C.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie