Molenstraat 21, Baarle-Hertog

€ 375.000

3 slaapkamers
146 ㎡
1509 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
1509 ㎡
Woonoppervlakte
146 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2004
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
133 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Zeer goed onderhouden en royaal duplexappartement van circa 146 m² gelegen op de eerste en tweede verdieping van het kleinschalig complex residentie ‘‘De Molen’’ met een garagebox (apart te koop) op afgesloten parkeerterrein en een ruim terras. Het appartement is gelegen op een goede locatie in het gezellige centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau. Het appartement beschikt over een entree met gastentoilet, ruime woonkamer, open keuken met complete keukeninrichting, 3 slaapkamer, complete badkamer, wasruimte en een bergzolder.

Indeling
Begane grond
Algemene entree met bellentableau (videofoon), brievenbussen, alsmede toegang tot de lift en het trappenhuis.

Appartement
Het appartement is voorzien van tegelvloer of vloerbedekking, met stucwerk afgewerkte wanden en stucwerk plafonds. De entree is verder voorzien van een garderobe, een bergkast met elektra en biedt toegang tot het gastentoilet en de royale woonkamer.

Het gedeeltelijk betegelde gastentoilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De royale woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 67m². De woonkamer mag met recht licht genoemd worden vanwege de grote raampartijen met elektrische bedienbare rolluiken en is voorzien van de intercom met videofoon (2022) en de klokthermostaat. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig zicht naar het centrum met de kerk en zijn de open keuken, middels een schuifpui met hor het terras en middels de dichte vaste trapopgang de verdieping bereikbaar.

De open keuken beschikt over een keukenblok in U-opstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser combi-oven en een dubbele rvs-spoelbak.

Het terras van ca. 10m² is op het oosten gesitueerd en is voorzien van een lichtpunt.

Verdieping
De verdieping is voorzien van vloerbedekking, met stucwerk afgewerkte wanden en stucwerk plafonds. De overloop is verder voorzien van de vlizotrap naar de bergzolder en beidt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de wasruimte.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 24m², 15m² en 12m². De twee grootste slaapkamers aan de voorzijde en de derde slaapkamer aan de achterzijde van het appartement beschikken allen over 2 of 1 Velux dakra(a)m(en) met verduisteringscreens en horren.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, douche met thermostaatkraan, closetpot, en een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel en spiegel.

De inpandige berging/wasruimte is voorzien van een tegelvloer. De berging beschikt over de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel en de groepenkast.

Bergzolder
De bergzolder van ca. 36m² is middels een vlizotrap bereikbaar en gedeeltelijk voorzien van een houten vloer en elektra.

Garagebox
U heeft de mogelijkheid bij het appartement tot de aankoop van een eigen garagebox van ca. 21m² met een elektrische kantelpoort op een afgesloten parkeerterrein. De vraagprijs van de garagebox is € 24.000,00 k.k.

Algemeen
• Mogelijkheid tot de aankoop van een eigen garagebox op afgesloten parkeerterrein. Garagebox is niet apart te koop.
• Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
• Het appartement uit 2004 is volledig geïsoleerd, beschikt over aluminium kozijnen met HR+ beglazing en heeft energielabel B (score 133 kWh/m²).
• De bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt € 280,00 per kwartaal.
• Stbk verg: Vg. Stbk bestem: Wg. Dagv: Gmo. Voorkoopr: Gvkr. Verkavelingsverg: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie