Kapelstraat 2, Baarle-Hertog

€ 800

1 slaapkamers
90 ㎡
20 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
appartement
Slaapkamers
1
Badkamers
2
Oppervlakte terras
20 ㎡
Woonoppervlakte
90 ㎡
Bouwjaar
2019
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
75.57 kWh/m²

Omschrijving

Prachtig duplexappartment op de tweede verdieping in residentie Kapelhof in Baarle-Hertog. Het appartement van ca. 90 m² beschikt over een op het zuiden gelegen terras van ca. 20 m² en een berging op de begane grond. Door de centrale ligging van het complex, zijn alle voorzieningen gelegen op wandelafstand.

Indeling
Het appartement is grotendeels afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk behangen en gestucte wanden en stucwerk plafonds.

De entree is voorzien van een tegelvloer en biedt, middels de vaste trapopgang, toegang tot de verdieping, de douchekamer en het apart toilet.

Het volledig betegelde toilet beschikt over een wandcloset, fonteintje en mechanische ventillatie.

De royale L-vormige woonkamer met open keuken van ca. 40 m² beschikt over de intercom met videofoon en de thermostaat en biedt middels de dubbel openslaande deuren rechtstreeks toegang naar tot het terras aan de achterzijde.

De open keuken is voorzien van een fraai keukenblok in wandopstelling met greeploze kastjes en is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en rvs spoelbak

De gedeeltelijk betegelde douchekamer is voorzien van douchecabine en fonteintje. Verder beschikt deze ruimte over de groepenkast en mechanische ventilatie.

Middels de houten trap, voorzien van vloerbedekking, is de overloop op de bovenverdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot alle ruimtes op de verdieping.

De slaapkamer van ca. 16 m² beschikt over tv- en internetaansluiting, bergruimte achter de knieschotten en 2 Velux-dakramen met verduistering.

De luxe badkamer op de verdieping is grotendeels betegeld en is uitgerust met ligbad met douchegelegenheid, aparte douche, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegel en een wandcloset. Bovendien is de badkamer voorzien van de bediening van de mechanische ventillatie.




Ten slotte bevindt zich op de verdieping nog een wasruimte, uitgerust met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de mechanische ventilatie-unit, de omvormer van de zonnepanelen en de opstelling van de CV-combiketel.

Het op het zuiden gesitueerde terras heeft een oppervlakte van ca. 20 m² en bevindt zich aan de binnenzijde van het complex.

Algemeen:
- Gebouw is voorzien van een lift.
- Servicekosten: €50 per maand
- Appartement is voorzien van vloerverwarming
- Diverse zonnepanelen voorzien per appartement.
- Huurwaarborg 3 maanden huur.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- EPC-score: 75,57 kWh/m²
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie