Burgemeester Mensenstraat 7, Baarle-Nassau

€ 395.000

4 slaapkamers
112 ㎡
178 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
178 ㎡
Woonoppervlakte
112 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1966
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze zeer goed onderhouden en instapklare vrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van de gemeente Baarle-Nassau/Hertog en een groenrijk speelplantsoen. De woning beschikt over een aangebouwde stenen garage, oprit met carport en een zeer fraai aangelegde op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. De woning beschikt aan de binnenzijde over een entree met apart toilet, woonkamer, open keuken met kelderkast, eetkamer, 4 slaapkamers en een nette badkamer.

Indeling
Begane grond
De begane grond is voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds met kroonlijst en inbouwspots. De hal/entree is voorzien van de meterkast, welke is voorzien van 10 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de entree zijn het toilet, de open keuken en via de vaste bordestrap de eerste verdieping bereikbaar.

De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een wandclosetpot en een fonteintje.

De sfeervolle woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en is voorzien van een Eikenhouten vloer. De woonkamer is verder voorzien van een houtkachel en dubbele openslaande deuren naar de tuin.

De open keuken beschikt over een fraaie keukeninrichting met kookeiland en de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en een rvs-spoelbak. Aansluitend zijn de woonkamer en de eetkamer toegankelijk. Verder beschikt de keuken over een royale kelderkast met elektra.

De eetkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 21 m² en is voorzien van de klokthermostaat en een deur naar de tuin en de aangebouwde garage.

De aangebouwde garage, met tegelvloer, van ca. 15 m² is voorzien van dubbele openslaande deuren, vaste kastenwand met schuifdeuren, watertappunt, een schrobputje en een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van een vinyl vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en mdf-plafonds. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 13 m², 10 m² en 8 m². De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een tv-aansluiting. Tevens zijn alle 3 de slaapkamers voorzien van horren.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douchecabine met thermostaatkraan, een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel en spiegel, een wandcloset en een designradiator.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping, verdeeld in een voorzolder en zolderslaapkamer, bereikbaar en voorzien van een laminaat vloer en gestuukte wanden. De voorzolder is verder voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (2010) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De zolderslaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 11 m².

Tuin
Naast de woning is de oprit met carport en toegang tot de garage.

De op het zuidwesten gesitueerde zeer fraai aangelegde achtertuin is voorzien van bestrating, terras met elektrische bedienbaar zonnescherm, gazon, vaste groene beplanting, verlichting, een watertappunt, een houten berging (ca. 6 m²) en een eigen achterom.

Algemeen
• Deze zeer goed onderhouden en instapklare vrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van de gemeente Baarle-Nassau/Hertog en een groenrijk speelplantsoen.
• De woning beschikt over een aangebouwde stenen garage, oprit met carport en een zeer fraai aangelegde op het zuidwesten gesitueerde achtertuin.
• De woning is in 2010 volledig gerenoveerd.
• De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
• Perceeloppervlakte 178 m². Inhoud woning ca. 350 m³. Woonoppervlakte ca. 112 m².
• Bouwjaar 1966.
• Energielabel B.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie