Kievit 12b, Baarle-Nassau

€ 219.000

2 slaapkamers
75 ㎡
572 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
572 ㎡
Woonoppervlakte
75 ㎡
Bouwvergunning
ja
Bouwjaar
2019
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
124.23 kWh/m²
Bestemming terrein
gebied voor verblijfsrecreatie
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze instapklare vrijstaande recreatiebungalow op een perceel van 572 m² is gesitueerd aan de rand van Parc De Kievit (Beukenweide 360) waardoor u een prachtig vrij uitzicht heeft over de landerijen. Deze in 2019 gebouwde recreatiebungalow met houten gevelbekleding van thermisch behandeld hout is volledig geïsoleerd (energielabel A), en beschikt over een fraai aangelegde parkachtige tuin met 2 parkeerplaatsen op eigen perceel en een houten tuinhuis. De recreatiebungalow biedt een royale woonkamer met open keuken, bijkeuken/wasruimte, slaapkamer en slaapkamer/kantoorruimte, nette badkamer en een separaat toilet.

Indeling
De recreatiebungalow is voorzien van een pvc-vloer, met glasvezelbehang, behang of schilderwerk afgewerkte wanden en een balken of met mdf-platen afgewerkte plafonds. Via de entree heeft u toegang tot de recreatiebungalow.

De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 36m². Vanuit de woonkamer, die voorzien is van een pellet kachel (2023), heeft u een fraai zicht op de fraai aangelegde parkachtig aangelegde tuin en de landerijen. Vanuit de woonkamer is middels dubbele openslaande deuren de tuin bereikbaar.

De open keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, vaatwasser, hete lucht oven (2022) en een rvs-spoelbak.

De slaapkamer/kantoorruimte van ca. 11m² is aan de achterzijde van de recreatiebungalow gelegen en is voorzien van inbouwspots en een computerhoek.

De 2e slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 8m². Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren.

De bijkeuken van ca. 8m² is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, meterkast met elektra (eigen aansluiting) en watermeter.

Aansluitend is de geheel betegelde badkamer te bereiken, welke beschikt over een royale inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, infrarood paneel en inbouwspots.

Het separate toilet is geheel betegeld en beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Tuin
De recreatiebungalow beschikt over een parkachtige tuin welke rondom is gelegen en zuidwest is georiënteerd. De tuin is voorzien van betegeling, diverse terrassen, vaste groene beplanting, gazon, 2 parkeerplaatsen op eigen perceel, houten tuinhuis (2021) van circa 10 m², watertappunt, elektrapunt en een eigen achterom richting de wandelpaden. De tuin is volledig omheind.

Algemeen
• De recreatiebungalow is volledig geïsoleerd (energielabel A) en beschikt over kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
• De recreatiebungalow wordt volledig verwarmd door een Pellet kachel (2023) en beschikt over 18 zonnepanelen.
• De recreatiebungalow is all electric en heeft dus geen gasaansluiting.
• Perceel: 572 m² (eeuwigdurend erfpacht). Woonoppervlakte: circa 75 m². Inhoud: circa 265 m³. De erfpachtcanon bedraagt € 3.788,16 per jaar.
• Het park is gelegen midden in de natuur omgeven door prachtige bossen. Parc de Kievit biedt u luxe en comfort in een sfeervolle omgeving. Een plek om tot rust te komen met optimale privacy. De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbalveld, professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!
• De parklasten bedragen €1.550,- excl. BTW per jaar (2023).
• Op Parc De Kievit mag 365 dagen per jaar gerecreëerd worden.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie