Rector van Den Broekstraat 1, Baarle-Nassau

€ 299.000

1 slaapkamers
104 ㎡
9 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
appartement
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte terras
9 ㎡
Woonoppervlakte
104 ㎡
Bouwvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2008
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
132.65 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Zeer goed onderhouden 2-kamerappartement van circa 104 m² gelegen op de tweede verdieping met een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Het appartement is gelegen op een rustige en toch centrale locatie in Baarle-Nassau, op de plaats van het voormalige klooster “Le Monastère”. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer, nette badkamer en een balkon.

Indeling
Begane grond
Algemene entree met bellentableau (videofoon), brievenbussen, alsmede toegang tot de lift, het trappenhuis en de kelder alwaar de parkeerplaats is gelegen. Tevens heeft u toegang tot de gezamenlijke binnentuin, welke is gelegen rondom de appartementen en vrij toegankelijk is voor bewoners. Aan de binnentuin ligt verder een gemeenschappelijke ruimte, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. In hetzelfde complex is op de begane grond een praktijk voor fysiotherapie en op de eerste verdieping een huisartsenpraktijk gevestigd. De authentieke kapel van het oorspronkelijke klooster is in het complex gehandhaafd.

Appartement
Het appartement is voorzien van vloerbedekking of een pvc-vloer, met glasvezelbehang afgewerkte wanden en spuitwerk plafonds. De entree is voorzien van de intercominstallatie met videofoon, de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en biedt toegang tot bijna alle ruimtes in het appartement.

Het gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

De royale woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 51 m². De woonkamer mag met recht licht genoemd worden vanwege de grote raampartijen en is voorzien van de klokthermostaat. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar.

De open keuken beschikt over een keukenblok met onder- en bovenkastjes, composiet aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en een rvs-spoelbak. De keuken beschikt tevens over de bediening van de mechanische ventilatie.

Het balkon van circa 9 m² is op het noordwesten gesitueerd en is voorzien van een lichtpunt.

De slaapkamer van circa 21 m² is voorzien van een tv-aansluiting. Vanuit de slaapkamer zijn rechtstreeks de badkamer en het balkon te bereiken.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegel en mechanische ventilatie.

De inpandige berging is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel en de WTW-unit.

Algemeen
• Zeer goed onderhouden 2-kamerappartement van circa 104 m² gelegen op de tweede verdieping van het complex.
• Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.
• Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
• Het appartement is gelegen op een rustige en toch centrale locatie in Baarle-Nassau.
• Het appartement is volledig geïsoleerd, beschikt over aluminium kozijnen met HR++ beglazing en heeft energielabel A.
• Riante woonkamer met grote raampartijen en toegang tot balkon/terras.
• Er zijn twee algemene afgesloten fietsenbergingen aanwezig in de parkeerkelder.
• Indien u dit appartementsrecht koopt bent u automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Deze vereniging regelt die zaken die van algemeen belang zijn (opstalverzekering, onderhoud gezamenlijke ruimte etc.). De totale bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt € 184,58 per maand.
• Het appartement is in verhuurde staat.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie