Markgravenstraat 4, Baarle-Hertog

€ 1.200

4 slaapkamers
165 ㎡
360 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
360 ㎡
Woonoppervlakte
165 ㎡
Bouwjaar
1975
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
288 kWh/m²

Omschrijving

Zeer royale, gerenoveerde vrijstaande woning van ca. 165 m² met aangebouwde stenen garage en tuin, gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog. De woning bestaat uit een entree, twee aparte toiletten, woonkamer, keuken, bijkeuken, garage, overloop, 4 slaapkamers, badkamer en zolder.

De entree heeft een oppervlakte van ca. 13 m² en is afgewerkt met een plavuizenvloer. De entree biedt toegang tot het apart toilet, de woonkamer, de keuken en tot de eerste verdieping middels de vaste trapopgang. Het vernieuwde, gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De ruime L-vormige woonkamer van ca. 40 m² is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en -plafond met sierbalken en geniet vanwege de grote raampartijen van veel natuurlijk lichtinval. Verder beschikt de woonkamer over een sierschouw met houtkachel, convectorput en de thermostaat. Middels dubbel openslaande deuren is de tuin rechtstreeks toegankelijk.

De dichte keuken van ca. 11 m² is volledig vernieuwd en voorzien van een fraai keukenblok in hoekstelling, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en een rvs spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken.

De bijkeuken heeft een oppervlakte van ca. 9 m² en is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en -plafond. De bijkeuken beschikt over de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een vaste kast en biedt toegang tot de garage en de achtertuin.

De garage van ca. 25 m² is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en een watertappunt. Ook vanuit hier is de tuin rechtstreeks toegankelijk.

De overloop op de eerste verdieping is te bereiken vanuit de entree middels de vaste trapopgang, en biedt toegang tot de slaapkamers, de badkamer, het toilet en het balkon. Het apart toilet op de verdieping is voorzien van een staande closetpot. De overloop biedt bovendien ook toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning.

Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en stucwerk plafond.

De grootste slaapkamer van ca. 19 m² bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over vaste kasten. De tweede slaapkamer van ca. 11 m² bevindt zich aan de achterzijde en beschikt eveneens over vaste kasten. De kleinste slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van 10 m².

De volledig nieuwe badkamer is grotendeels betegeld en beschikt over een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche en twee badkamermeubels met vaste wastafel, spiegel en verlichting.

De zolderverdieping bestaat uit een voorzolder, voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (Vaillant 2023) en een ruime zolderslaapkamer van ca. 15 m².

De woning beschikt over een mooi aangelegde voor- en op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. De zonnige achtertuin van ca. 125 m² is voorzien van een betegeld terras, gazon, plantenborder, buitenkraantje, buitenverlichting en een eigen achterom. De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

Algemeen
- Bouwjaar: ca. 1975
- Woonoppervlakte: ca. 165 m²
- Woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming door middel van cv-combiketel op gas (Vaillant 2023)
- EPC-score: 288 kWh/m² (label C)
- Huurwaarborg: 3 maanden huur
- De woning is in 2023 volledig gerenoveerd en zal nog worden voorzien van spouwmuurisolatie
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie