Kievit 12b, Baarle-Nassau

€ 198.000

2 slaapkamers
75 ㎡
850 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
huis
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
850 ㎡
Woonoppervlakte
75 ㎡
Bouwjaar
1977
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
kWh/m²

Omschrijving

Vrijstaande, gelijkvloerse recreatiewoning van ca. 75 m² op een mooi perceel van ca. 850 m², gelegen op Parc de Kievit in Baarle-Nassau. De woning bestaat globaal uit een royale woonkamer met veranda, keuken, twee slaapkamers, tussenportaal, badkamer en een wasruimte. Verder beschikt de woning over een voor- en op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Indeling
De woning is toegankelijk via de achterzijde, waardoor u meteen wordt verwelkomd in de zonnige, volledig omheinde achtertuin. De woning is volledig afgewerkt met een fraaie houten vloer.

De royale woonkamer van ca. 32 m² beschikt over een houtkachel en een airco-unit. Aan de achterzijde bevindt zich een veranda met grote raampartijen, waardoor de woonkamer met recht licht genoemd mag worden. De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamer en, middels dubbel openslaande deuren, rechtstreeks tot het overdekte terras aan de woning.

De keuken is voorzien van een keukenblok in U-opstelling en is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: 6-pits gaskookfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, ingebouwde koelkast, vaatwasser en rvs-spoelbak. Vanuit de keuken zijn het kantoor/tweede slaapkamer en het tussenportaal toegankelijk.

Het kantoor van ca. 6 m² is gelegen aan de achterzijde en verleent zich uitstekend als mogelijke tweede slaapkamer. Verder bevindt zich hier de meterkast en biedt het kantoor zicht op de achtertuin.

De grote slaapkamer van ca. 19 m² is voorzien van vaste kasten. Vanuit de slaapkamer heeft u zicht op zowel de voor- als de achtertuin.

Middels het tussenportaal zijn de badkamer en de wasruimte vanuit de keuken te bereiken.

De badkamer met volledig betegelde wanden is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een badkamermeubel met vaste wastafel en het toilet. Verder beschikt de badkamer over een vaste kast met daarin de geiser voor het warm water (Vaillant).

De wasruimte beschikt over de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een aantal houten bergschabben.

Buitengebeuren
De woning beschikt over een voor- en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De voortuin bestaat uit een zeer ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s, gazon, vaste groene beplanting, wandhaspel en een houten carport.

De privacyvolle achtertuin is volledig omheind en grotendeels voorzien van houten vlonders. De tuin beschikt verder over een vrijstaande houten berging, een overdekt terras aan de woning, een houten tuinhuisje, gazon en diverse vaste groene beplanting. De vrijstaande houten berging heeft een oppervlakte van ca. 15 m² en is voorzien van verlichting en elektra. Deze ruimte kan omgetoverd worden naar een atelier of zelfs een derde slaapkamer.

Parc de Kievit
Parc de Kievit is een rustgevend vakantiepark in Baarle-Nassau, Noord Brabant. Gelegen in het unieke enclavedorp Baarle-Nassau/Hertog waar Nederland en België geheel door elkaar heen lopen. Het is een omgeving met veel mogelijkheden tot fiets- en wandeltochten. Op het bosrijke park kunt u genieten van de rust, privacy en een mooie omgeving. Bewoners kunnen gebruiken maken van verschillende parkfaciliteiten zoals een verwarmd zwembad, tennisbanen, grote speeltuin, midgetgolf en een sfeervolle brasserie voor een hapje en drankje.

Algemeen:
- Bouwjaar: ca. 1977
- Woonoppervlakte: ca. 75 m²
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming door middel van elektrische radiatoren en houtkachel.
- Perceeloppervlakte: ca. 850 m². Inhoud: ca. 247 m³.
- De parklasten bedragen €1.550,- excl. BTW per jaar. (2023)
- Het canon voor de erfpacht bedraagt €192,33 per maand. (tot 30 oktober 2037)
- Aanvaarding in overleg

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie