Dasseburcht 14, Baarle-Nassau

€ 375.000

4 slaapkamers
125 ㎡
286 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
286 ㎡
Woonoppervlakte
125 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1994
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Royale, instapklare hoekwoning met vrijstaande stenen garage gelegen in een kindvriendelijke wijk aan het prachtige speelplein de Dasseburcht en in de nabijheid van sportpark Boschoven, bossen en natuur. De woning is voorzien van een aangelegde voor- en achtertuin met houten tuinhuis. De woning beschikt aan de binnenzijde over een woonkamer, aparte speel-/eetkamer, open keuken met fraai keukenblok (2017), 3 slaapkamers, complete badkamer (2017) en op de tweede verdieping een voorzolder en een 4e slaapkamer.

Indeling
Begane grond
De begane grond is voorzien van een tegelvloer (grotendeels met vloerverwarming), met stucwerk afgewerkte of behangen wanden en spuitwerk plafonds. De hal/entree is verder voorzien van een garderobe-nis en de meterkast. Vanuit de entree is de woonkamer te bereiken.

De royale L-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 35m² en is voorzien van de klokthermostaat. Vanuit de woonkamer zijn de eet-/speelkamer, de open keuken, het tussenportaal met luxe toilet en vaste trapopgang en de achtertuin bereikbaar.

De eet-/ speelkamer van ca. 26m² is uitermate geschikt voor diverse doeleinden en vanwege de vele en grote raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval en een prachtig zicht op de achtertuin. De eet- speelkamer is voorzien van een vaste kast en toegang tot de achtertuin.

De in 2017 vernieuwde keuken beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron en rvs-spoelbak. De keuken beschikt verder over een provisiekast.

Het geheel betegelde luxe toilet (2017) is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de luxe badkamer en de vaste dichte trapopgang naar de tweede verdieping.

De 2 slaapkamers van ca. 12m² en 7m² zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een Velux dakraam met screen en hor. De grootste slaapkamer is verder voorzien van bergruimte achter de knieschotten en de 2e slaapkamer van een internetaansluiting. De 3e slaapkamer van ca. 7m² is aan de voorzijde van de woning gelegen.

De luxe badkamer is in 2017 geheel vernieuwd en beschikt over een ligbad, een inloopdouche met handdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel, spiegel en kast, een wandcloset en een designradiator.

Tweede verdieping
Middels een vaste dichte trap is tweede verdieping, welke verdeeld is in een voorzolder en een zolderslaapkamer, bereikbaar. De voorzolder is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel (± 2011) en de wasmachineaansluiting. De zolderslaapkamer van ca. 14m² is in 2017 vernieuwd en voorzien van een laminaatvloer en behangen wanden, een vaste kastenwand en een Velux dakraam met screen en hor.

Tuin
De woning is voorzien van een aangelegde voor- en op het noorden gesitueerde achtertuin. Ondanks deze ligging mag de achtertuin met recht zonnig genoemd worden. De voortuin is voorzien van vaste groene beplanting en een pad naar de voordeur.

De achtertuin is voorzien van betegeling, diverse terrassen, zonnescherm, gazon, borders met vaste groene beplanting, waterfontein, watertappunt, elektrapunten, buitenverlichting, houten tuinhuis met elektra, de vrijstaande stenen garage en een eigen achterom.

De vrijstaande stenen garage van ca. 20m² is uitgerust met een betonnen vloer, elektra en een stalen kanteldeur.

Algemeen
• De keuken, badkamer, aparte toilet en de zolderslaapkamer zijn in 2017 vernieuwd.
• De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• Energielabel B.
• Perceeloppervlakte 286 m², Inhoud woning circa 380 m². Woonoppervlakte circa 125 m².
• Bouwjaar 1994.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie