Margrietstraat 6, Baarle-Nassau

€ 325.000

4 slaapkamers
135 ㎡
264 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
264 ㎡
Woonoppervlakte
135 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1969
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
212.23 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Royale twee-onder-een-kap woning gelegen op een rustige locatie in een kindvriendelijke wijk nabij een groenrijk speelplantsoen. De woning beschikt over een vrijstaande stenen garage, carport en een fraai aangelegde voor- en een op het zuiden gesitueerde achtertuin met eigen achterom. De woning beschikt aan de binnenzijde over een entree met apart toilet, royale woonkamer, dichte keuken, aangebouwde serre, 4 slaapkamers en een complete badkamer.

Begane grond
De hal/entree is voorzien van een garderobe-nis, de meterkast en een bergkast. Vanuit de entree zijn het toilet, de woonkamer, de dichte keuken en via de vaste dichte trapopgang de eerste verdieping te bereiken.

De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De woonkamer van ca. 24m² is voorzien van een open haard met sierschouw en de klokthermostaat. De woonkamer biedt toegang tot de dichte keuken.

De dichte keuken beschikt over een een keukenblok met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, close-in-boiler en rvs-spoelbak. Aansluitend aan de keuken zijn de kelderkast en de aangebouwde serre bereikbaar.

De aangebouwde serre van ca. 17m² mag met recht licht genoemd worden vanwege de 2 lichtkoepels, de grote raampartij en de dubbele openslaande deuren met toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste dichte trapopgang naar de tweede verdieping.

De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning van ca. 16m² is voorzien van een vaste wastafel met spiegel en planchet, tv- en telefoonaansluiting en een elektrisch bedienbaar rolluik. De tweede slaapkamer van ca. 10m² aan de voorzijde van de woning is voorzien van een balkon. De derde slaapkamer van ca. 7m² is verder voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren en een elektrisch bedienbaar rolluik.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met douchegelegenheid en thermostaatkraan, een badkamermeubel met vaste wastafel, een wandcloset, aansluitingen ten behoeve van de wasautomaat en wasdroger en elektrische ventilatie.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en verdeeld in een voorzolder en een zolderslaapkamer. De voorzolder is verder voorzien van de opstelling van de cv combi-ketel (± 2013).

De zolderslaapkamer van ca. 16m² is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voor- en op het zuiden gesitueerde achtertuin. De voortuin beschikt over vaste groene beplanting, grind, watertappunt en de oprit met carport met toegang tot de garage. De zonnige achtertuin is voorzien van diverse terrassen, prieel, bestrating, gazon (kunstgras), borders met vaste groene beplanting, zonnescherm, schrobputje, buitenverlichting, elektrapunten en een eigen achterom.

De vrijstaande stenen garage, met betonnen vloer, heeft een oppervlakte van ca. 20m². De garage is voorzien van een stalen kantelpoort en elektra.

Algemeen
• De woning is voorzien van kunststof (2019) en houten kozijnen met grotendeels HR++ beglazing.
• In 2019 is de dakkapel vernieuwd, de gevels zijn voorzien van spouwmuurisolatie en in 2000 opnieuw gevoegd en geïmpregneerd en in 2021 is de trapopgang opnieuw bekleed.
• Perceeloppervlakte 264m². Inhoud woning ca. 430m³. Woonoppervlakte ca. 135m².
• Bouwjaar 1969.
• Energielabel C.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie