Herenstraat 17, Baarle-Hertog

€ 1.200

4 slaapkamers
130 ㎡
250 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
250 ㎡
Woonoppervlakte
130 ㎡
Bouwjaar
1977
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
94 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Instapklare half-vrijstaande woning welke dit jaar volledig is vernieuwd en is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij een groenrijk plantsoen. De woning is voorzien van een voor-, een op het noorden gesitueerde aangelegde achtertuin en een oprit met toegang tot de aangebouwde stenen garage met berging. Aan de binnenzijde is de woning voorzien van een royale L-vormige woonkamer, dichte keuken met fraai keukenblok, 3 slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en op de tweede verdieping een 4e slaapkamer.

Indeling
Begane grond
De begane grond is volledig voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De entree/hal is verder voorzien van de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), een garderobe-nis en de vaste open trapopgang naar de eerste verdieping. De entree/hal biedt toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en de dichte keuken.

Het grotendeels betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De ruime L-vormige woonkamer van circa 45 m² is verdeeld in een zitkamer en een eetkamer. De zitkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van de klokthermostaat en vanuit de eetkamer is de achtertuin te bereiken.

De dichte keuken beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, draai-carrousel en rvs-spoelbak.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is volledig voorzien van een betonnen vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en middels een vaste open trap tot de tweede verdieping.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 14 m², 9 m² en 8 m².

De badkamer is grotendeels betegeld en beschikt over een ligbad met douchegelegenheid en thermostaatkraan, wandcloset, vaste wastafel met spiegel en planchet en een designradiator.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste open trap is de tweede verdieping voorzien van een betonnen vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds bereikbaar, welke is verdeeld in een voorzolder en een zolderslaapkamer. De voorzolder is voorzien van de opstelling van de hybride cv-combiketel (2023) en de wasmachineaansluiting. De zolderslaapkamer van circa 12 m² is voorzien van een Velux.

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en aangelegde achtertuin. De voortuin beschikt naast de oprit met plaats voor 2 auto’s over een watertappunt en buitenverlichting. De op het noorden gesitueerde achtertuin mag ondanks de ligging met recht zonnig genoemd worden en is voorzien van betegeling, terrassen, gazon, vaste groene beplanting. Naast de woning is de ruime aangebouwde stenen garage met aparte berging van circa 20 m² gelegen. De garage en berging zijn voorzien van elektra en een stalen kanteldeur.

Algemeen
• Instapklare half-vrijstaande woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij een groenrijk plantsoen.
• De half-vrijstaande woning is dit jaar volledig vernieuwd.
• De woning is voorzien van een voor-, een op het noorden gesitueerde aangelegde achtertuin en een oprit met toegang tot de vrijstaande stenen garage met berging.
• De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
• De hybride cv-combiketel is in 2023 vernieuwd.
• De woning is voorzien van een kruipruimte.
• Woonoppervlakte circa 130 m². Inhoud woning: circa 395 m³. Perceeloppervlakte circa 250 m³.
• Energielabel A (EPC-score: 94 kWh/m²).
• De woning wordt nog voorzien van zonnepanelen.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie