Kapelstraat 3, Baarle-Hertog

€ 925

3 slaapkamers
157 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Woonoppervlakte
157 ㎡
Bouwjaar
2013
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
150 kWh/m²

Omschrijving

Uitstekend afgewerkt en instapklaar 3-kamerappartement van ca. 157 m² met ruime tuin van ca. 135 m². Het appartement is gelegen op de begane grond van een kleinschalig complex in het centrum van Baarle-Hertog en bestaat globaal uit entree, apart toilet, woonkamer, eetkamer met open keuken, inpandige berging, 3 slaapkamers, dressing, badkamer en een kelder.

Indeling
Het appartement beschikt gedeeltelijk over een tegelvloer en een fraaie laminaatvloer en volledig over met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds.

Het betegelde voorportaal beschikt over authentieke glas-in-lood ramen en biedt toegang tot de entree. In de entree bevinden zich het ruime aparte toilet, voorzien van vrij-hangende closetpot, fonteintje en mechanische ventilatie, en de aparte dressing. Verder zijn vanuit hier de slaapkamer aan de voorzijde en de woonkamer toegankelijk.

De woonkamer van ca. 17 m² biedt middels de dubbel openslaande deuren toegang tot de eetkamer met open keuken. Verder heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de eerste, kleinste slaapkamer van ca. 8 m² die toegang biedt tot de kelder van ca. 27 m².

De eetkamer met open keuken van ca. 40 m² bevindt zich aan de achterzijde het complex. Deze ruimte is voorzien van een schuifpui die toegang verschaft tot de tuin. De keuken is afgewerkt met tegelvloer en beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, spoelbak in rvs en een vaatwasser. Tevens heeft u vanuit de keuken ook zicht op de achtertuin.

Aansluitend aan de keuken beschikt het appartement over een inpandige berging. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de mechanische ventilatie unit, de opstelling van de cv-ketel en bergkastjes.

De grootste slaapkamer van 14m² is toegankelijk vanuit de woonkamer. De tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een grootte van 12m². Beide slaapkamers zijn voorzien van tv-aansluiting. De derde slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer, die toegankelijk is vanuit beide slaapkamers via schuifdeuren. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel, wandcloset en mechanische ventilatie.

Het appartement beschikt over een ruime, op het noordwesten gesitueerde achtertuin van ca. 135 m².

Algemeen:
- Bouwjaar: 2013
- Geen huisdieren toegelaten
- Huurprijs inclusief servicekosten
- EPC-score: 150 kWh/m²
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen gedeeltelijk met driedubbel en dubbelglas
- Huurwaarborg: 3 maanden huur
- Aanvaarding in overleg

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie