Kapelstraat 2, Baarle-Hertog

€ 850

1 slaapkamers
85 ㎡
15 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
A
Soort
appartement
Slaapkamers
1
Badkamers
2
Oppervlakte terras
15 ㎡
Woonoppervlakte
85 ㎡
Bouwjaar
2019
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
67 kWh/m²

Omschrijving

Prachtig duplex appartement van ca. 85 m² gelegen op de tweede verdieping in residentie Kapelhof met parkeerplaats en afgesloten berging op de begane grond. Het appartement bestaat globaal uit woonkamer met open keuken, inpandige berging, toilet, douchekamer, één slaapkamer, badkamer en wasruimte.

Indeling 
Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal op de begane grond is, middels de lift en de trapopgang, het appartement op de tweede verdieping te bereiken.

Het appartement is grotendeels afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en plafonds.

De entree van het appartement biedt toegang tot de woonkamer met open keuken, het apart toilet, de douchekamer en de trapopgang naar de verdieping.

Het volledig betegelde toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

De sfeervolle woonkamer met open keuken van ca. 45 m² is voorzien van de thermostaat en de intercom met videofoon. Verder beschikt de woonkamer over dubbel openslaande deuren met toegang tot het terras aan de binnenzijde van het complex. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde is de woonkamer uitgerust met elektrisch bedienbare zonnescreens.

De open keuken beschikt over een keukenblok in wandopstelling met een kookeiland, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat met ingebouwde afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een RVS spoelbak.

Aansluitend aan de keuken bevindt er zich een praktische inpandige berging, die toegankelijk is middels een schuifdeur. Hier bevinden zich de groepenkast en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen. Deze ruimte verleent zich uitstekend als provisiekast.

De volledig betegelde douchekamer is voorzien van douche met thermostaatkraan en een fonteintje.

Middels de houten vaste trapopgang in de entree, is de nachthal op de verdieping bereikbaar. Vanuit hier zijn de slaapkamer, badkamer en wasruimte toegankelijk.

De slaapkamer van ca. 15 m² is afgewerkt met vloerbekleding en is voorzien van tv- en internetaansluiting, bergruimte achter de knieschotten en twee Velux dakramen. 

De grotendeels betegelde, luxe badkamer is voorzien van een douche, ligbad met douchegelegenheid, badkamermeubel met vaste wastafel en een wandcloset.

De wasruimte beschikt over de opstelling van de cv-ketel, de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Het op het oosten gesitueerde terras is voorzien van verlichting, elektra en een watertappunt.

Op de begane grond beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en een berging. 

 Algemeen:
- Bouwjaar: 2019
- Servicekosten: €50,- per maand
- Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Het appartement is voorzien van vloerverwarming (cv-combiketel op gas)
- Ideale ligging in het centrum met alle voorzieningen op wandelafstand
- Huisdieren niet toegestaan
- EPC-score: 67 kWh/m²

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie