Maarle 1B, Ravels

€ 450.000

4 slaapkamers
230 ㎡
1090 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
1090 ㎡
Woonoppervlakte
230 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1994
Terras
ja
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
184 kWh/m²
Bestemming terrein
agrarisch gebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Deze royale vrijstaande villa is gelegen op een rustige locatie met aan de achterzijde een vrij uitzicht over landerijen. De villa beschikt over een fraai aangelegde, zonnige tuin rondom de villa met een plunge pool. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een statige entree met vide, royale woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, biljartkamer in de kelder, inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zolderruimte.

Indeling
Begane grond
De statige hal/entree met vide, garderobe-nis, vaste trapopgang naar de eerste verdieping, dubbele openslaande deuren naar de woonkamer en het geheel betegelde gastentoilet met wandcloset en fonteintje.

De royale woonkamer (ca. 85 m²) met gashaard, klokthermostaat, intercom, meerdere schuifpuien met toegang tot het terras en luiken is verdeeld in een zitkamer, eetkamer en speelkamer/bureau.

Gemetselde trap naar de ruime kelder verdeeld in een portaal en een biljartkamer. De biljartkamer is ca. 23 m² en heeft een hoogte van 2,25 m.

De dichte keuken van ca. 12 m² beschikt over een keukenblok in U-opstelling met kastenwand, doorgeefluik naar de woonkamer en de volgende inbouwapparatuur (allen in 2020 vernieuwd): 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, 2 koelkasten, oven, combimagnetron, Quooker en 1 ½ rvs-spoelbak.

De inpandige garage van ca. 28 m² is voorzien van een elektrische poort en de meterkast.

Aansluitend is de bijkeuken met keukenblok, 2 vaste kasten met schuifdeuren, aansluitingen wasapparatuur, berging en de achter-entree.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop, met vide en vaste kast, zijn de 3 slaapkamers en de tweede badkamer bereikbaar.

De eerste slaapkamer (ca. 27 m²) met dressing, airco, intercom en een schuifpui naar het terras van ca. 20 m². Aansluitend de luxe badkamer-en-suite (2021) met royale inloopdouche met thermostaatkraan en regendouchekop, een fraai badkamermeubel met dubbele vaste wastafel en een wandcloset.

De tweede en derde slaapkamer van ca. 13 m² en 11 m².

De tweede badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, wandcloset, een bidet en elektrische ventilatie.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap bereikbare tweede verdieping verdeeld in een overloop met vide, slaapkamer en een bergzolder.

De slaapkamer van ca. 12 m² is voorzien van een vaste wastafel.

De bergzolder, met betonnen vloer, beschikt over de cv-ketel (2020) met boiler (2020), het centraal stofzuigersysteem en een toilet.

Tuin
De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en een, op het zuidwesten gelegen, achtertuin. De voortuin is voorzien van bestrating, oprit met toegang tot de garage en parkeerplaats, gazon en vaste groene beplanting. De royale zonnige achtertuin is voorzien van bestrating, diverse terrassen, een overdekt terras, een plunge pool, gazon, vaste groene beplanting, eigen achterom en een vrijstaande stenen berging van ca. 19 m² met elektra en de waterput met bronwater voor het waterverbruik in de woning en het sproeien van de tuin.

Algemeen
• De villa beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing en op de begane grond en eerste verdieping grotendeels over luiken of rolluiken.
• De villa beschikt over vloer-, muur- en dakisolatie.
• De villa beschikt over een alarmsysteem en intercominstallatie.
• De elektrische installatie is conform.
 Perceeloppervlakte 1.090 m². Inhoud villa ca. 925 m³. Woonoppervlakte ca. 230 m².
• Bouwjaar: 1994. De badkamer-en-suite is in 2021 vernieuwd.
• EPC-label B (Score: 184 kWh/m²).
• Stbk verg.: Vg. Stbk bestem.: Ag. Dagv.: Gmo. Voorkoopr.: Gvkr. Verkavelingsverg.: Vv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie