Nieuwstraat 13A, Baarle-Nassau

€ 1.500

n.v.t.
92 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
commercieel
Slaapkamers
n.v.t.
Badkamers
n.v.t.
Woonoppervlakte
92 ㎡
Bouwjaar
1998
Terras
neen
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
kWh/m²

Omschrijving

Zeer representatieve, fraai afgewerkte winkelruimte van ca. 92 m², gelegen op een A-locatie midden in het centrum van Baarle-Nassau. De winkel beschikt over een eigen parkeerplaats op het achterliggende parkeerterrein.

Indeling

Het winkelgedeelte van ca. 65 m² is afgewerkt met een mooie tegelvloer, stucwerk wanden en plafond. Vanwege de ligging op de hoek, heeft de winkel zowel aan de voor- als de zijkant grote raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval. Verder beschikt het winkelgedeelte over ingebouwde verlichting, speakers en een airco-unit boven de entree.

Achteraan bevinden zich twee paskamers, waarvan één is voorzien van een parketvloer. Middels een tussenportaal is het achterliggende magazijn te bereiken.

Het magazijn van ca. 25 m² is eveneens voorzien van een tegelvloer en beschikt over een eenvoudig keukenblok voorzien van een rvs-spoelbak. Verder heeft u vanuit hier toegang tot een bergkast, voorzien van de opstelling van cv-combiketel, en het volledig betegelde toilet.

De winkel beschikt over één eigen parkeerplaats op het achterliggende parkeerterrein, dat toegankelijk is via de Roosakkerstraat.

Locatie

Het winkelpand is gelegen op een gunstige locatie, op de hoek van de Roosakkerstraat en de Nieuwstraat in het centrum van Baarle-Nassau. De Nieuwstraat is één van de meest bezochte winkelstraten van Baarle-Nassau, waar ook de Bruna en de Jola zich bevinden. Via de Roosakkerstraat is de Stationsstraat en het parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Kerkstraat te bereiken. Ook het Kerkplein schuin tegenover de winkel biedt parkeergelegenheid.

Algemeen:
- Bouwjaar: 1998
- Oppervlakte: ca. 92 m²
- Volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Mogelijkheid tot overname van de huidige winkelinrichting
- Een eigen parkeerplaats op het achterliggende parkeerterrein
- Gelegen op een top locatie in het centrum van Baarle-Nassau.
- Huurwaarborg: 3 maanden huur
- Energielabel A++

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie