Oordeelsestraat 28, Baarle-Nassau

€ 1.850

6 slaapkamers
365 ㎡
180 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
huis
Slaapkamers
6
Badkamers
1
Oppervlakte terras
180 ㎡
Woonoppervlakte
365 ㎡
Bouwjaar
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
kWh/m²

Omschrijving

Prachtig afgewerkte, royale kantoorruimte gelegen aan de rand van het bedrijventerrein nabij het centrum van Baarle-Nassau. De kantoorruimte bestaat onder meer uit entree, 2 toiletten, overloop, woonkamer met open keuken, eetkamer, 6 kantoorruimtes, complete badkamer en een zeer groot dakterras van ca. 180 m². Verder beschikt de kantoorruimte over een inpandige garage. Er is een mogelijkheid tot het huren van 4 bedrijfsunits.

Begane grond
De kantoorruimte is volledig afgewerkt met een prachtige visgraat parketvloer, stucwerk wanden en plafonds.

De ruime entree beschikt over de meterkast en biedt toegang tot het eerste aparte toilet en de garage. Het betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Middels de vaste trapopgang is de verdieping te bereiken.

De garage met betonvloer heeft een oppervlakte van ca. 55 m² en beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaal poort. Verder bevindt zich hier de elektrische warmwaterboiler.

Verdieping
Vanuit de entree bereikt u middels de trapopgang de overloop die via de glazendeuren toegang biedt tot de royale woonkamer met open keuken, 4 kantoorruimtes, de badkamer en het tweede aparte toilet. De overloop is verder voorzien van een garderobe-nis, sfeervolle wandverlichting en een lichtkoepel.

De royale, L-vormige woonkamer met open keuken van ca. 83 m² is voorzien van grote raampartijen met houten shutters. De woonkamer beschikt over een sierschouw en biedt toegang tot het dakterras.

De keuken is voorzien van een fraai keukenblok in hoekopstelling met een marmeren aanrechtblad, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met 6 kookzones, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven, combimagnetron en dubbele rvs-spoelbak. De keuken beschikt verder over zeer veel kastruimte, waaronder twee apothekerskasten en biedt middels de schuifpui toegang tot de achterliggende eetkamer.

De eetkamer mag wegens de grote raampartijen met recht licht genoemd worden. U heeft vanuit hier toegang tot het dakterras en middels een tussenportaal, voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, tot twee slaapkamers/kantoorruimtes van ca. 10 m² en 14 m².

De grootste kantoorruimte van ca. 21 m² bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van ingebouwde kasten. Verder bevinden er zich nog 3 kantoorruimtes van ca. 15 m², 12 m² en 10 m².

De betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche, een ligbad en een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel. 

Buitengebeuren
De kantoorruimte beschikt over een ruim, op het zuidwesten gesitueerd dakterras van ca. 180 m², dat nog volledig zal worden afgewerkt.

Bedrijfsunits en -hal
U heeft de mogelijkheid om bedrijfsunits te huren van ca. 103 m² en een grote bedrijfshal van ca. 225 m². De units zijn gelegen aan het middels een stalen automatische poort afsluitbaar buitenterrein en zijn uitgerust met een betonvloer, krachtstroom en zijn toegankelijk middels elektrisch bedienbare sectionaalpoorten met loopdeur.

- Bedrijfsunit 1 (ca. 103 m²): VERHUURD
- Bedrijfsunit 2 (ca. 103 m²): € 650,- per maand
- Bedrijfsunit 3 (ca. 103 m²): VERHUURD
- Bedrijfshal (ca. 225 m²): € 1.219,- per maand

Algemeen:
- Oppervlakte: ca. 265 m²
- Dakterras: ca. 180 m²
- Huurprijs excl. kosten water en elektra (Label B)
- Verwarming d.m.v. airco-units
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Enkel bedrijfsmatige huur is mogelijk op deze locatie
- Mogelijkheid tot huren van 3 bijkomende bedrijfsunits en 1 bedrijfshal

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie