Tommel 13, Baarle-Hertog

€ 255.000

5 slaapkamers
150 ㎡
370 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
F
Soort
huis
Slaapkamers
5
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
370 ㎡
Woonoppervlakte
150 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1900
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
764 kWh/m²
Bestemming terrein
agrarisch gebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Op een mooie en rustige locatie gelegen vrijstaande woning met een fraai vrij uitzicht aan de voorzijde over landerijen. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een woonkamer, 2 keukens, bijkeuken, 6 (slaap)kamers, badkamer en volop bergruimte. Verder is deze woning voorzien van een royale vrijstaande stenen schuur en een vrijstaande stenen garage. De woning is levensloopbestendig vanwege 2 (slaap)kamers en de badkamer op de begane grond.

Indeling
Begane grond
Via de voordeur bereikt u de eerste kamer op de begane grond. Deze kamer van ca. 16m² is voorzien van een schouw, de meterkast en biedt toegang tot de woonkamer en een slaapkamer.

De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 24m² en is voorzien van een sierschouw met aansluiting voor een kachel. Vanuit de woonkamer is de dichte eetkeuken te bereiken.

De dichte eetkeuken (ca. 12m²) is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met aansluiting gaskoken, afzuigkap en een rvs-spoelbak. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en middels een dichte vaste trap de eerste verdieping bereikbaar.

De slaapkamer/bureau op de begane grond is ca. 14m² en voorzien van een schouw en biedt toegang tot de tweede keuken.

De tweede keuken beschikt over een eenvoudige keukenblok met een oven met gaskookplaat, afzuigkap en een rvs-spoelbak. Tevens beschikt deze keuken over een provisiekast en biedt toegang tot de veranda en het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje.

De veranda mag met recht licht genoemd worden vanwege de vele raampartijen. Vanuit de veranda van ca. 15m² zijn de tuin en de bijkeuken toegankelijk.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, vaatwasser en de opstelling van de cv-combiketel (± 2003).

Aansluitend is de geheel betegelde badkamer bereikbaar welke beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel, wandcloset en een designradiator.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop met inloopkast en bergruimte zijn de 3 slaapkamers bereikbaar.

De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 20m², 12m² en 5m². De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een vaste wastafel met spiegel en planchet. De 2e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een vaste wastafel met spiegel en planchet, 2 Velux dakramen en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De woning beschikt over een aan de beide zijden van de woning gelegen tuin, pad en een op het oosten gesitueerde achtertuin. De tuin beschikt naast de oprit met plaats voor 2 auto’s en toegang tot de vrijstaande stenen garage over bestrating en borders met vaste groene beplanting. De achtertuin is grotendeels bestraat en voorzien van borders met vaste groene beplanting, een watertappunt, schrobputje, eigen achterom en een royale vrijstaande stenen schuur van ca. 35m² met elektra. De vrijstaande stenen garage is ca. 21m² en voorzien van elektra.

Algemeen
• De woning beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte 370m². Inhoud woning ca. 430m³. Woonoppervlakte ca. 150m².
• Bouwjaar: circa 1900 - 1918.
• EPC label F (Score: 764 kWh/m²). Als u deze woning binnen de 5 jaar grondig renoveert dat het EPC label aanzienlijk verbetert, dan kunt u hiervoor vanaf 2021 een premie krijgen. Zie https://www.energiesparen.be/epc-labelpremie voor meer informatie.
• De woning moet binnen 5 jaar vanaf de authentieke akte het minimale energieprestatieniveau label D halen en een nieuw EPC moet opgemaakt worden om dit aan te tonen.
• Stbk verg.: Vg. Stbk bestem.: Ag. Dagv.: Gmo. Voorkoopr.: Gvkr. Verkavelingsverg.: Gvv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie